• امروز : یکشنبه, ۲۶ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 18 October - 2026
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان:

مراسم ۱۳ آبان در بیش از ۲۸ نقطه لرستان برگزار می‌شود

  • کد خبر : 46586
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۲
مراسم ۱۳ آبان در بیش از ۲۸ نقطه لرستان برگزار می‌شود
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان از آغاز برنامه‌های گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان از هشتم آبان‌ماه خبر داد و گفت: این مراسم در بیش از ۲۸ نقطه استان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرافلاک، حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، صبح امروز در جلسه ستاد برگزاری مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در لرستان برگزار شد، اظهار داشت: این جلسه با حضور مسئولان نهادهای مختلف و با هدف برنامه‌ریزی استانی و عملیاتی‌کردن تصمیمات برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم روز ملی مبارزه با استکبار جهانی برگزار شد.

وی افزود: برنامه‌های گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان از هشتم آبان‌ماه، سالروز شهادت شهید محمدحسین فهمیده، آغاز می‌شود و تا روز سیزدهم آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ادامه خواهد داشت.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان عنوان کرد: مراسم امسال در بیش از ۲۸ نقطه استان برگزار می‌شود و دانش‌آموزان محور اصلی این برنامه‌ها هستند؛ همچنین دانشجویان و سایر اقشار مردم در این مراسم مشارکت خواهند داشت.

وی بیان کرد: اعزام سخنرانان به مساجد و مراکز مختلف استان و تبیین ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تبیین ضرورت ادامه راه شهدای دانش‌آموز و دانشجو از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این ایام است.

غلامی با اشاره به جایگاه یوم‌الله ۱۳ آبان، گفت: دشمنی آمریکا با ملت ایران از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ادامه داشته است و حضور مردم در صحنه‌های مختلف، همواره پاسخی قاطع به سیاست‌های استکباری بوده است.

وی تصریح کرد: امیدواریم مردم استان لرستان امسال نیز با حضوری پرشورتر از سال‌های گذشته در راهپیمایی ۱۳ آبان شرکت کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=46586

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.