به گزارش خبرافلاک، طاهر فلاح نژاد امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار داشت: ابتدای هر سال بین آبفا و شهرداری قراردادی به عنوان حفاری منعقد میشود و طبق قراردارد مسئول برگرداندن حفاری ها به حالت اولیه شهرداری است.
وی افزود: تامین آب فضای سبز یا برعهده شهرداری یا شرکت آبفاست اما وقتی وسعت کار زیاد است و فرهنگ سازی صورت نگرفته است، پرت زیادی در خصوص تامین آب فضای سبز داریم.
معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب لرستان بیان کرد: در شهر دورود به علت بالا بودن تراز آب زیرزمینی، فاضلاب به صورت سنتی وارد رودخانه تیره می شود و تا پایان ۲ ماه دیگر فاضلاب بهداشتی شهر دورود از داخل رودخانه جمع و وارد پایین دست می شود.
وی عنوان کرد: تصفیه خانه ها نزدیک ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند و برای کوهدشت اولین تخصیص را از منابع غیردولتی گرفته ایم.
فلاح نژاد با اشاره به رتبه ششم وسعت و پراکندگی روستاهای استان در سطح کشور، گفت: در سال جاری تأمین آب ۲۱۵ روستا را انجام میدهیم و سهم شهرستان دورود ۲۵روستا است.
معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب لرستان خاطرنشان کرد: در پیشرفت تصفیه خانه و تاسیسات فاضلاب رو به جلو هستیم، در الیگودرز بالای ۹۵درصد، ازنا بالای ۶۵ درصد، دورود شبکه و خطوط انتقال ۱۰۰ درصد، بروجرد بالای ۵۵ درصد، خرم آباد بالای ۹۸ درصد از خدمات دفع فاضلاب و ۱۰۰درصد تصفیه، کوهدشت بالای ۶۵ درصد و نورآباد بالای ۹۸ درصد از خدمات دفع و تصفیه استفاده می کنند.
فلاح نژاد تاکید کرد: پرت آب در استان لرستان ۲۶ درصد است، متوسط کشوری ۲۵ درصد است که ما یک درصد بیشتر هستیم که جای کار زیادی دارد.
انتهای پیام/










