سرهنگ بازگیر؛فرمانده سپاه خرم آباد در گفت وگو با خبرافلاک با اشاره به برگزاری رزمایش کمک مومنانه در ماه محرم و با شعار “ما ملت امام حسینیم” اظهار داشت:مرحله اول این رزمایش با کمک سپاه استان،بسیج،خیرین و مردم در چهار نوبت و با تهیه و توزیع بیش از ۱۵ هزار بسته کمک معیشتی بین متضررین از کرونا اجرا شد.
وی افزود: امروز در دومین نوبت از مرحله دوم رزمایش مواسات، دو هزار سبد معیشتی تحویل آسیب دیدگان از کرونا می شود.
سرهنگ بازگیر خاطرنشان کرد: با همکاری اتاق بازرگانی طی دو مرحله ۹۱۵ کارت هدیه برای کارگران با اوضاع معیشتی نامناسب تهیه شد، که در مرحله اول ۲۰۰ کارت و امروز ۷۱۵ کارت خرید ۲۶۰ هزارتومانی به کارگران شناسایی شده، اهدا می شود.
وی با بیان این که با تلاش و زحمات شبانه روز بسیج محلات و پایگاه های مقاومت کار شناسایی خانواده های آسیب دیده از کرونا انجام و بانک اصلاعاتی این افراد تهیه شده است عنوان کرد: همکاری و تعاون خیرین،سپاه،بسیج و مسئولین برای رفع مشکلات قشر آسیب دیده از کرونا ادامه دارد و تازمانی که این ویروس بطور کامل ریشه کن شود در کنار مردم عزیزمان هستیم.
انتهای پیام/










