• امروز : جمعه, ۶ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 28 August - 2026

عطر افشانی گلزار شهدای خرم‌آباد با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

  • کد خبر : 46085
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۹:۱۵
عطر افشانی گلزار شهدای خرم‌آباد با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
سید رضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جریان سفر دو روزه به استان لرستان به مقام شامخ شهدا و شهدای این دیار، ادای احترام کرد.

به گزارش خبرافلاک، در سومین روز از هفته دولت آئین عطرافشانی گلزار شهدای خرم‌آباد با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سید سعید شاهرخی و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

صالحی امیری پس از حضور در گلزار شهدای خرم‌آباد از مجموعه پروژه‌های در دست اقدام فلک‌الافلاک بازدید خواهد کرد و پس از این بازدید در جلسه شورای اداری استان شرکت کرده و سپس خرم‌آباد را به مقصد بروجرد، ترک می‌کند.

در سفر وزیر میراث‌فرهنگی به شهرستان بروجرد نیز پس از دیدار با نخبگان و فرهیختگان این شهرستان، آیین افتتاح هتل بوتیک مغیث الاسلام و افتتاح برخط ۶ هتل، سفره‌خانه سنتی در شهرستان‌های دورود، خرم‌آباد و سلسله و بروجرد، برگزار می‌شود.

در روز پنجم شهریور و دومین روز این سفر، وزیر میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، هتل ۴ ستاره آبشار آب سفید الیگودرز را افتتاح خواهد کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=46085

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.