• امروز : جمعه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026
تحلیلگر مسائل سیاسی:

رفع تحریم‌ها با FATF یک دروغ بزرگ است

  • کد خبر : 39542
  • ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۸:۴۵
رفع تحریم‌ها با FATF یک دروغ بزرگ است
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: این یک دروغ بزرگ است که اگر به FATF بپیوندیم تحریم‌ها برداشته می‌شود.

همایون رهبران در گفتگو با خبرنگار خبرافلاک، اظهار داشت: گروهی از سیاسیون معتقدند اگر به FATF بپیوندیم تحریم‌ها برداشته می‌شود این یک ساده لوحی و بی‌تدبیری است، از نگاه اعضا FATF، حزب‌الله، سپاه و … در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دارند.

وی افزود: در گام اول اگر ما FATF را بپذیریم یعنی پذیرفته‌ایم که حماس، حزب‌الله و سپاه تروریست هستند و در واقع این یک خود تحریمی است، این یک دروغ بزرگ است که اگر به FATF بپیوندیم تحریم‌ها برداشته می‌شود.

تحلیلگر مسائل سیاسی عنوان کرد: فرض کنید اگر همه خواسته‌های آن‌ها را انجام دادیم یعنی قبول کردیم سپاه یک سازمان تروریستی است، گام‌های بعدی آن‌ها کنار زدن صنعت موشکی، هسته‌ای و… است.

وی بیان کرد: برای مثال همنجس بازی از نگاه آن‌ها آزاد است اما طبق فقه اسلامی با این عمل در کشور برخورد می‌شود در صورتی که آن‌ها می‌گویند حقوق بشر اجازه این برخورد را نمی‌دهد پس باید قانون اساسی کشور را تغییر دهید و احکام اسلامی را از قانون اساسی بیرون بکشید.

رهبران گفت: یعنی قدم به قدم باید تمام هویت‌مان را واگذار کنیم و جمهوری اسلامی باید تمام قدرتش را کنار بگذارد، زمانی که این اتفاق رخ دهد به سرنوشت کشورهایی مانند لیبی، اوکراین و… دچار می‌شویم.

وی تصریح کرد: در کشور ما ۱۰ درصد مشکلات موجود به تحریم مربوط است و ۹۰ درصد مشکلات کشور به سوء مدیریت بر می‌گردد، با پیوستن به FATF مشکلات حل نمی‌شود بلکه باید سوء مدیریت‌ها را حل کرد.

تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به اینکه جناح‌های سیاسی که به دنبال پیوستن کشور به FATF هستند دو هدف دارند، گفت: سه سال دیگر که این دولت به اتمام رسید باید در رابطه با وعده‌هایی که به مردم دادند گزارش دهند و آن‌زمان می‌گویند که اگر به FATF می‌پیوستیم مشکلات حل می‌شد اما نگذاشتند که این کار انجام شود در واقع به دنبال بهانه‌ای برای توجیه ناکارآمدی برای سه سال دیگر هستند.

وی اظهارداشت: هدف دوم این است که آن‌ها به دنبال رأی هستند چون دولت روحانی هم با برجام موفق به کسب رأی شد، در مذاکرات قرار شد با قرارداد برجام تحریم‌ها برداشته شود، جایی که ما همه تعهدات را انجام دادیم و زمانی که نوبت طرف مقابل شد که تعهدات را انجام دهد خیلی راحت ترامپ از برجام خارج شد.

رهبران افزود: هشت سال مذاکره انجام دادند اما تحریم‌ها برداشته نشد بلکه دو برابر شد، این تجربه‌ای است که مقام معظم رهبری فرمودند پیوستن ما به FATF نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند بلکه ما را وارد باتلاق می‌کند.

وی گفت: آن‌ها باید در رابطه با پول‌هایی که به القاعده، عبدالمالک ریگی‌ها و داعش دادند پاسخگو باشند، آمریکا به همه گروه‌های تروریستی دنیا پول می‌دهد یعنی کسی که در موضوع FATF خودش مجرم است در مقامی نشسته است که می‌خواهد ما را مجرم حساب کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=39542

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.