• امروز : جمعه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026
رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرم‌آباد مطرح کرد:

خدمت‌رسانی ۲۰ موکب در مراسم نیمه شعبان خرم آباد

  • کد خبر : 38870
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۷:۳۷
خدمت‌رسانی ۲۰ موکب در مراسم نیمه شعبان خرم آباد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرم‌آباد گفت: جشن میلاد حضرت مهدی موعود (عج) با برپایی ۲۰ موکب پذیرایی در خیابان انقلاب خرم آباد برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید حسین شاهرخی در گفتگو با خبرنگار خبرافلاک‌، ضمن تبریک فرا رسیدن نیمه شعبان، اظهار داشت: جشن میلاد حضرت مهدی موعود (عج) با برپایی ۲۰ موکب پذیرایی در خیابان انقلاب خرم آباد برگزار شد و موکب‌ها از مردم حاضر در جشن پذیرایی کردند.

وی افزود: این مراسم از ساعت ۱۰ صبح آغاز شد و پس از برگزاری برنامه‌های متنوع در پایان جشن به شرکت کنندگان جوایزی اهداء شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرم‌آباد عنوان کرد: برگزاری مسابقات، اهدء جوایز و اجرای موسیقی بومی و محلی از جمله برنامه‌هایی بود که در این جشن و مراسم اجرا شد.

وی بیان کرد: در اینجا مردم یک ارتباط ذهنی با مسئله مهدویت و ظهور امام زمان (عج) برایشان ایجاد خواهد شد که این موضوع باعث می‌شود مردم خودشان باقی قدم‌ها را به سمت ظهور بردارند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=38870

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.