• امروز : شنبه, ۳۰ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 20 June - 2026
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان:

لزوم نشر آثار هنری در زمینه اجتماعی

  • کد خبر : 38630
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۶
لزوم نشر آثار هنری در زمینه اجتماعی
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: ضرورت دارد در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی فعالیت‌های مختلفی به‌ویژه در حوزه فیلم در جامعه نشر و گسترش یابد.

به گزارش خبرافلاک‌، بهرام رشیدی‌نیا عصر امروز در آئین افتتاحیه دهمین جشنواره فیلم فجر لرستان که در محل سینما استقلال خرم‌آباد برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری جشنواره فیلم فجر یک اتفاق بسیار خوب در استان و کشور است.

وی افزود: طبق گفته مقام معظم رهبری هر اندیشه و تفکری که در قالب هنر به جامعه ارائه شود ماندگار خواهد بود.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان عنوان کرد: لازم است در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی فعالیت‌های مختلفی را به‌ویژه در حوزه فیلم در جامعه نشر و گسترش دهیم.

وی بیان کرد: فیلم از صنایع هنری است که مخاطب بسیار خوبی دارد، ان‌شاءالله با برگزاری این جشنواره شاهد رشد و پیشرفت در این حوزه خواهیم بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=38630

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.