• امروز : جمعه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026

بهره برداری از ۱۰ طرح شیلاتی دهه مبارک فجر در لرستان آغاز شد

  • کد خبر : 38596
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
بهره برداری از ۱۰ طرح شیلاتی دهه مبارک فجر در لرستان آغاز شد
مدیرکل شیلات لرستان گفت: بهره برداری از ۱۰ طرح شیلاتی به ارزش ۲ هزار و ۷۵ میلیارد ریال همزمان با دهه مبارک فجر در این استان آغاز شد.

یه گزارش خبرافلاک‌ کیارش بیرانوند اظهار کرد: این طرح ها شامل مرکز ۱۰۰ تنی استحصال ماهیان خاویاری، مرکز تکثیر و حد واسط ماهیان سردآبی ۲ میلیون قطعه ای و پرورش ماهیان سردآبی ۱۰ تنی به ارزش در مجموع ۴۱۵ میلیارد ریال در شهرستان ازنا و پرورش ماهیان سردآبی ۱۵ و ۱۰ تنی به ارزش در مجموع ۲۰ میلیارد ریال در شهرستان بروجرد و پرورش ماهیان سردآبی ۲۰ تنی به ارزش ۴۰ میلیارد ریال در شهرستان الیگودرز هستند که در مجموع ۴۶ شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می کنند.

وی با اشاره به اینکه مجتمع یک هزار و ۵۰۰ تنی مکانیزه چم چیت دورود به عنوان بزرگترین طرح شیلاتی آماده واگذاری استان است، افزود: برای تکمیل این طرح نیز در مجموع یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده که مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال آن در قالب تسهیلات بوده است.

مدیرکل شیلات لرستان با بیان اینکه عملیات اجرایی این مجتمع در سال ۹۷ از طریق بخش خصوصی آغاز شد، عنوان کرد: با آغاز به کار این مجتمع برای ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می شود.

لرستان ۵۳۴ مزرعه ماهیان سردآبی، ۷۸ مزرعه ماهیان گرمابی و حدود ۵۰ مزرعه ماهیان زینتی دارد و ۳۶ مزرعه تکثیر در این استان فعال است که با تولید سالانه بیش از ۳۸ هزار تن پس از استان های ساحلی، رتبه نخست را در تولید ماهیان سردآبی دارد.

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=38596
  • منبع : ایرنا

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.