به گزارش خبرافلاک، سردار غلامرضا سلیمانی صبح امروز در رزمایش الی بیتالمقدس ۱۵ لرستان در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: رزمایش الی بیت المقدس بسیجیان فداکار استان لرستان برای تجدید میثاق با آرمان امام راحل است که یکی از آرمان های امام راحل آزادی قدس شریف و سرزمین مقدس فلسطین بود.
وی افزود: رزمایش الی بیت المقدس همچنین تجدید بیعث با رهبر معظم انقلاب اسلامی است که پس از امام راحل، ملت ایران و جهان اسلام را راهبری فرمودند و تجدید عهد با آرمان های شهداست.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: در این رزمایش نظم گردان ها بسیار عالی بود و منطقه رزمایش بسیار خوبی را انتخاب کرده بودند، تمرینات تاکتیکی در بخش متمرکز در این منطقه و در بخش غیر متمرکز در همه شهرستان های استان انجام شد.
وی بیان کرد: بخش نظامی و رزمی این تمرینات بیشتر به چشم می آید اما تمرینات امداد و نجات در هنگام بلاهای طبیعی مانند مانند سیل، زلزله و آتش سوزی که بایستی بسیجیان در خدمت مردم ایران باشند، مهم است.
سردار سلیمانی گفت: جنبه دفاعی بسیج یک امر روشن در دفاع مقدس است، بسیج در دفاع مقدس نقش آفرینی کاملی داشت و توانست دفاع مردمی را به فرمان امام راحل شکل دهد که دفاع مردمی در نبرد علوی و عاشورایی در دوران دفاع مقدس متجلی شد.
وی تصریح کرد: این تمرینات برای افزایش آمادگی نیروهای مسلح است، عمدتاً محور تحرک نیروهای مسلح در زمین بسیج مردمی است که در استان لرستان در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ شهید، هزاران جانباز و آزاده تقدیم کرد و ده ها هزار رزمنده بسیجی دارد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: امروز نیز لرستان یکی از استان هایی است که فرزندانشان در بسیج جلوه های زیبایی از فداکاری را به معرض نمایش می گذارند.
انتهای خبر/










