• امروز : چهارشنبه, ۳ تیر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 24 June - 2026
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان:

لرستان مهاجر فرست‌ترین استان کشور است

  • کد خبر : 36711
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
لرستان مهاجر فرست‌ترین استان کشور است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان گفت: لرستان مهاجر فرست‌ترین استان کشور است و نرخ بیکاری استان ۱۰.۵ درصد است.

به گزارش خبرافلاک، سمانه حسن‌پور عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان که در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار داشت: لرستان مهاجر فرست‌ترین استان کشور است، نرخ بیکاری استان ۱۰.۵ درصد است و رکود تورمی طولانی مدت را در استان داریم.

وی افزود: از سال گذشته روند نزولی تورم در استان شروع شده و تورم استان دو دهم از کشور کمتر است که در این زمینه رتبه هجدهم را داریم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان تصریح کرد: هم‌ راستا نبودن تخصیص بهینه منابع آبی، کمبود سرمایه‌گذاری در استان، نداشتن مجوز برداشت از انتقال خطوط انرژی، فضای نامناسب کسب و کار، کمبود زیرساخت‌های زیربنایی و دیگر مسائل از جمله مشکلات در حوزه اقتصاد لرستان است.

وی بیان کرد: بر اساس ۱۹ شاخص مختلف مناطق کم برخوردار، برخوردار و نیمه برخوردار استان را مشخص کردیم که در شرق و غرب استان باید تمرکز بیشتری بر روی فعالیت‌های عمرانی و اقتصادی باشد و تمرکز اعتبارات استانی بیشتر بر روی این شهرستان‌هاست.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=36711

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.