• امروز : جمعه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026
کبادی اعلام کرد؛

ارائه خدمات امدادی در تاسوعا و عاشورای حسینی

  • کد خبر : 35078
  • ۲۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷
ارائه خدمات امدادی در تاسوعا و عاشورای حسینی
مدیر تیم‌های عملیاتی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، با اشاره به پوشش امدادی مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: تعداد زیادی از هموطنان از خدمات امدادی این جمعیت بهره‌مند شدند.

به گزارش خبرافلاک، محمد کبادی مدیر تیم‌های عملیاتی سازمان امداد و نجات با اشاره به ارائه خدمات در پوشش مراسم تاسوعای حسینی در روز گذشته افزود: امدادگران و نجاتگران این جمعیت در سراسر کشور به ۲۵۱ هزار نفر از مراجعه کنندگان خدمات امدادی ارائه دادند.

وی اضافه کرد: در این راستا به ۱۴ هزار و ۵۰۵ نفر تست قندخون و فشارخون ارائه شد، ۱۰۵ نفر در محل درمان شدند و ۱۲ نفر نیز توسط نیروهای عملیاتی هلال احمر پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی به مراکز درمانی منتقل شدند.

کبادی اضافه کرد: در این بین ۴۴۰ تیم عملیاتی متشکل از هزار و ۹۰۴ نفر متشکل از امدادگران و نجاتگران این جمعیت در پست‌های منتهی به مراسم روز تاسوعای حسینی در سراسر کشور حضور و خدمات امدادی ارائه کردند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین تعداد زیادی از هموطنان از خدمات امدادی، طی امروز و در روز عاشورا بهره‌مند شدند.

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=35078
  • منبع : مهر

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.