• امروز : جمعه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خبر داد:

تخصیص عمرانی ۵۳۰۰ میلیارد تومانی در لرستان

  • کد خبر : 30644
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۳
تخصیص عمرانی ۵۳۰۰ میلیارد تومانی در لرستان
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۵۳۰۰ میلیارد تومان تخصیص عمرانی داشتیم.

به گزارش خبرافلاک، سمانه حسن‌پور شانزدهم آذرماه در مراسم بزرگداشت روز حسابدار در خرم‌آباد بیان کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۵۳۰۰ میلیارد تومان تخصیص عمرانی در استان داشتیم.

وی افزود: حدود ۳۰۰۰ میلیارد هم از محل اعتبارات استانی تخصیص داشتیم که باید به این رقم‌ها ردیف‌های متفرقه و شناور ابلاغی را هم اضافه کنیم.

این مقام مسئول یادآور شد: مدیریت موثر این ارقام به عهده همکاران حوزه مالی دستگاه‌ها، ذیحسابان، ناظران مالی دیوان و… است که لازم است قدردان زحمات این بزرگواران باشیم.

وی در پایان اظهار کرد: حسابداران و همکاران حوزه‌های مالی انسان‌های بزرگواری هستند که فنی، دقیق و در چارچوب قوانین و مقررات صحبت می‌کنند و دلسوزانه به دنبال رفع مشکلات دستگاه‌ها هستند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=30644
  • منبع : ایسنا

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.