• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا:

انقلاب اسلامی اهداف صهیونیست‌ها را خنثی کرده است

  • کد خبر : 29969
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
انقلاب اسلامی اهداف صهیونیست‌ها را خنثی کرده است
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: انقلاب اسلامی در طول این سال‌ها توانست تمام اهداف صهیونیست‌ها را خنثی کند.

به گزارش خبرافلاک، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی در مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در خرم‌آباد، اظهارداشت: ۱۳ آبان یادآور سه خاطره مهم است، تبعید امام راحل در سال ۱۳۴۲ به ترکیه، شهادت تعدادی از دانش‌آموزان و دانشجویان در ۱۳ آبان ۵۷ و تسخیر لانه‌جاسوسی که در تاریخ ثبت شد.

وی در رابطه با یک قرن ارتباط آمریکا با ایران، افزود: امام‌راحل از آمریکا به عنوان شیطان بزرگ یاد کردند، امروز به طور دقیق مشخص شده که اسرائیل مولود آمریکاست که هدف آنها جلوگیری از اتحاد جهان اسلام، تسلط بر جریان انرژی، حفاظت و نگهبانی از منافع آمریکا و مقابله با نفوذ شوروی است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا تصریح کرد: انقلاب اسلامی در طول این سال‌ها توانست تمام اهداف صهیونیست‌ها را خنثی کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی بیان کرد: آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم به عنوان یک قدرت قدعلم کرد و اهدافش را در قالب یک سرسپرده به نام محمدرضاشاه عملی کرد که دوره بسیار بدی برای ملت بود.

وی عنوان کرد: بعد از پیروزی انقلاب در سال ۵۷ آمریکا طرح ناامنی در مناطق، تحریم، راه‌اندازی جنگ علیه ملت ایران، طراحی کودتا، حمله به طبس، حمایت از جریان فتنه در سال ۸۸ و اغتشاشات در سال گذشته را در نظر گرفت.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: در برابر آمریکا راهکار اصلی ایستادگی در برابر دشمن و غول استکبار است و امروز رهبر معظم انقلاب اقدامات قابل توجهی انجام دادند که مقابله و کنترل فتنه‌ها، ایستادگی در برابر جنگ، اغتشاشات و تحریم نشان داد تسلیم آمریکا نمی شویم و مردم با تمام وجود به صحنه آمده و فتنه‌ها را خنثی کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی اظهارداشت: امروز به پنج قدرت بزرگ انسجام ملی، قدرت دفاعی، قدرت هسته‌ای، قدرت انرژی و قدرت منطقه‌ای دست یافتیم که از عوامل اقتدار ایران اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: ایران امروز در معادلات منطقه‌ای حرف برای گفتن دارد و ۲۰ درصد غنی‌سازی برای دنیا بسیار مهم است چرا که توان علمی و فناوری را نشان می‌دهد.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا افزود: امروز در غزه جنگ نابرابر را می‌بینیم، رژیم اسرائیل در بدترین شرایط به سر می‌برد، ساکنان سرزمین اشغالی در ترس و وحشت به سر می‌برند و تاریخ باید از نو نوشته شود و بعد از آتش بس معلوم می‌شود چه اتفاقاتی رخ داده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس، بیان کرد: انتخابات بسیار مهمی در پیش رو است، مردم در این رویداد سیاسی حضور باشکوه و فعالی داشته باشند تا اقتدار نظام حفظ شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=29969

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.