• امروز : جمعه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026
معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان:

اجتماع ۳ هزار نفری جوانان نقش‌آفرین گام دوم انقلاب در لرستان برگزار می‌شود

  • کد خبر : 28861
  • ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۷
اجتماع ۳ هزار نفری جوانان نقش‌آفرین گام دوم انقلاب در لرستان برگزار می‌شود
معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: اجتماع ۳ هزار نفری جوانان نقش‌آفرین گام دوم انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس در لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرافلاک، سرهنگ محمد محمودوند ظهر امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس که در سالن جلسات ساختمان فرماندهی پادگان امام حسین(ع) برگزار شد، اظهارداشت: پیشرفت ما در حوزه‌های مختلف به دلیل پیشینه‌ای به نام دفاع مقدس است و بنا به فرموده مقام معظم رهبری دفاع مقدس گنجینه است که فناوری استخراج می‌خواهد و ما باید بلد باشیم چطور از آن استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه هدف اصلی ما حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با منظور‌های مختلف است، افزود: باید دستاوردهای دفاع مقدس را تبیین کنیم زیرا دلیل اقتدار ملی امروز ما دفاع مقدس است و دفاع مقدس برای ما دستاورد داشته است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان عنوان کرد: امسال سپاه ۱۰۰ عنوان برنامه تعریف کرده است و ۸۱۰ اقدام در سطح استان، اقشار مختلف بسیج و نواحی اجرا می‌شود.

وی بیان کرد: در برنامه‌های هفته دفاع مقدس، تکریم و الگوسازی خانواده‌های معظم شهداء و ایثارگران را با شعار «ما متحدیم» در کنار ارتش، نیروی انتظامی و مردم که پشتوانه اصلی انقلاب اسلامی هستند در دستور کار داریم.

محمودوند با اشاره به ۴۷ فعالیت هفته دفاع مقدس با تعامل و هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها در سطح استان، گفت: همایش پیشکسوتان جهاد و شهادت با سخنرانی مقام معظم رهبری، رژه نیروهای مسلح با ترکیب جدید در منطقه چهار باغ گلدشت، دیدار با خانواده‌های معظم شهداء، اعزام تیم‌های بهداشتی و درمانی به مناطق محروم از جمله برنامه‌هایی است که این هفته در سطح استان اجرا می‌شود.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان اظهار داشت: برگزاری یادواره شهدای سرباز با حضور سربازان نیروهای مسلح، اجتماع سه هزار نفری جوانان نقش‌آفرین گام دوم انقلاب، عطر افشانی قبور مطهر شهداء و نشست صمیمی فرماندهان نیروهای مسلح و مسئولان ارشد دستگاه‌ها از دیگر فعالیت‌های هفته دفاع مقدس است.

وی با تاکید بر ۱۶۴ فعالیت هفته دفاع مقدس در سطح اقشار مختلف بسیج گفت: نشست‌های علمی، پژوهشی و تخصصی، اجرای زنگ مقاومت در مدارس، تجلیل از نخبگان علمی و راه یافتگان به دانشگاه در کنکور ۱۴۰۲، تولید محتوای دیجیتال اثر بخش در فضای مجازی، برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری، همایش نقش جهادگران و عشایر و اعزام گروه‌های جهادی حقوقی به زندان‌ها در سطح اقشار مختلف بسیج برگزار می‌شود.

محمودوند با اشاره به اجرای ۵۹۹ برنامه در سطح نواحی استان خاطرنشان کرد: رژه موتوری و پیاده همراه با نمایش تجهیزات موشکی برای اولین‌بار، نمایش رزمی بازسازی عملیات حاج عمران، تورهای ایست بازرسی، ایستگاه‌های تعیین سلامت، پویش نذر خون، مسابقات فرهنگی و ورزشی، یادواره‌های شهداء، اعزام راهیان دفاع مقدس به مراکز آموزشی، محافل خاطره‌گویی مادران و همسران شهید و اکران فیلم‌های دفاع مقدس از برنامه‌هایی است که در سطح نواحی برگزار می‌شود.

وی اظهارداشت: افتتاح سه کانال آبرسانی کشاورزی، بهره‌برداری از ۲۷ مورد آبرسانی آب شرب در روستاهای محروم استان، توزیع پنج هزار بسته لوازم تحریر، اهداء۲۰۰ سری جهیزیه، طبخ ۲۰ هزار پرس غذا از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به برگزاری شش اجلاسیه در کنگره ۶۵۵۴ شهید استان، افزود: اجلاسیه‌ها از دهم مهرماه شروع می‌شوند و اجلاسیه اصلی ششم آبان ماه در خرم‌آباد برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=28861

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.