• امروز : شنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 9 May - 2026
استاندار لرستان اعلام کرد؛

حمایت از توسعه مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان

  • کد خبر : 28859
  • ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
حمایت از توسعه مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان
استاندار لرستان گفت: برای توسعه‌ مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی از مسیر قانونی حمایت می‌کنیم.

به گزارش خبرافلاک، فرهاد زیویار در حاشیه بازدید از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان، عنوان کرد: زیربنای مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی ۷۰۰ مترمربع است که ظرفیت توسعه بیش‌تر را دارد.

وی ادامه داد: علاوه بر این یک ساختمان نیمه کاره نیز در مجاورت این مرکز قرار دارد که متعلق به خود جهاد دانشگاهی بوده و تکمیل آن می‌تواند ظرفیت پذیرش مرکز درمان ناباروری را حداقل دو برابر کند.

استاندار لرستان تصریح کرد: در بازدیدی که انجام دادیم کم و کسری‌های این مرکز مشخص شده و تلاش می‌کنیم با استفاده از امکاناتی که در اختیار داریم در مسیر قانونی برای تکمیل و توسعه این مرکز کمک کنیم.

زیویار گفت: خدمات مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان در راستای کمک به رفع یکی از دغدغه‌های مهم کشور یعنی تهدید جوانی جمعیت است.

وی ادامه داد: این مرکز یک سری از امکانات را به صورت جهادی و با هزینه‌های حداقلی در اختیار زوجین نابارور قرار می‌دهد.

استاندار لرستان تصریح کرد: خوشبختانه از زمان تأسیس، این مرکز کارنامه خوبی را در عمل‌های جراحی به ثبت رسانده است.

زیویار افزود: طبق گزارش مدیر این مرکز بیش از ۷۰ درصد اعمال جراحی ناباروری انجام شده در آن موفقیت آمیز بوده است.

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=28859
  • منبع : مهر

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.