به گزارش خبرافلاک، مهرداد ویسکرمی صبح امروز در بازدید از روند احداث کارخانه لاستیکسازی خرمآباد که به همراه جمعی از خبرنگاران صورت گرفت، اظهار داشت: این مجموعه ظرفیت عظیمی برای اشتغال و سایر پتانسیل ها می تواند داشته باشد.
وی افزود: طبق آخرین توافقات صورت گرفته در وزارت صمت باید با مشارکت سرمایه گذار و شرکت ایدرو تا پایان سال ۱۴۰۳ فاز اول این پروژه به بهرهبرداری برسد.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس با بیان اینکه شهرهای دیگر صدها هکتار شهرک صنعتی دارند که باعث اشتغال، سرمایه گذاری و تسهیلات می شود، عنوان کرد: در حوزه خرم آباد و چگنی شهرک صنعتی جدیدی برای اینکه کار تازه ای انجام دهیم و یا جایی که سرمایه گذار در آن سرمایه گذاری کند تمام شده و ناچاریم به دنبال جاهای دیگر باشیم.
وی تصریح کرد: شهرک صنعتی شماره ۳ تنها شهرکی است که در حال حاضر به عنوان شهرک صنعتی داریم و عمده آن در اختیار لاستیک سازی و ۱۹ درصد سهم ایدرو است که باید سرمایه گذاری کند.
ویسکرمی خاطرنشان کرد: خط راه آهن، فرودگاه و آزاد راه وصل شده به خرم زال نشانگر وجود ظرفیت ها است ولی به دلیل حاصل خیز بودن زمین ها از لحاظ تغییرکاربری زمین مشکل داریم.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس بیان کرد: اگر پروژه فعال شود برای صدها نفر اشتغال زایی دارد، مشکلاتی مانند عدم تامین ارز و وارد کردن دستگاه ها از خارج کشور روند پروژه را کُند کرده است.
وی گفت: مرکز استان قبلا یک سری ظرفیت ها داشته که از کار افتاده اند و باید دوباره احیا شوند، پیشرفت کنونی برای لاستیک سازی قابل قبول نیست و می بایست بیشتر تلاش شود.
ویسکرمی اظهار داشت: خرم آباد از لحاظ تولیدی مشکل اساسی دارد، عدم ثبات مدیریتی و کوتاه بودن مدیریت بدترین آفت و بزرگترین آسیب استان لرستان است.
وی با اشاره به وضعیت سد معشوره، گفت: اگر محیط زیست جواب بدهد و ماده ۲۳ بسته شود و بدنه سد ساخته شود، سد معشوره بیش از هزارنفر اشتغالزایی دارد.
انتهای پیام/










