به گزارش خبرافلاک، نادر بهرامی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار داشت: ۴۲ درصد مشترکین در سطح استان، زیر الگوی مصرف آب هستند و از مزایای کم مصرفی بهره مندند. الگوی مصرف ما ۱۶ متر مکعب در یک ماه و در دوره ۴۵ روزه قرائت ۲۴ متر مکعب است.
وی با اشاره به نگرانی ها در رابطه با آب شرب باغات و کشاورزی، افزود: در سطح روستا این قضیه باب بوده و متاسفانه تنها راه حل معرفی به مراجع قضایی است.
معاون مشترکین شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به مصرف آب فضای سبز، عنوان کرد: در سطح استان ۸۷۰ اشتراک فضای سبز با مساحت ۱۹۰ هکتار وجود دارد که ما مصرف را کنتورگذاری کردیم.
وی بیان کرد: سال گذشته هشت هزار انشعاب را مجازسازی کردیم و برنامه ما برای امسال مجاز سازی ۱۰ تا ۱۲ هزار اشتراک است.
بهرامی با اشاره به۶۰۳هزارو۵۷۰ اشتراک آب در سطح استان گفت: از این آمار ۴۵۶هزارو۶۳۱ اشتراک شهری و ۱۴۷هزار اشتراک روستایی هستند، همچنین ۲۹۰ هزار اشتراک فاضلاب در سطح استان داریم.
وی با اشاره به ممیزی کردن مشترکین شهر و روستا خاطرنشان کرد: ممیزی یعنی یک ساختار آب و فاضلاب جدید ایجاد شود، در سطح شهر تمام اشتراکاتمان بارکد دارند و درصددیم تمام اشتراکات روستایی را بارکدگذاری کنیم.
معاون مشترکین شرکت آب و فاضلاب لرستان خاطرنشان کرد: تمام مراکز مذهبی، بوستان ها، گلزارهای شهدا آب رایگان دارند که در بوستان ها مقداری از آب شرب و مقداری از آب غیر شرب استفاده می کنند.
بهرامی اظهار داشت: تعرفه ها و آبونمان طبق تعرفه اقتصادی کشور است و ما دخل و تصرفی نداریم و هر شهری یک ضریب خاص دارد.
وی افزود: ظرف چند روز گذشته ۶هزار داغی کنتور در انبار شناسایی کردیم که اول تیرماه طی یک مناقصه فروخته شدند و این مبلغ صرف خرید کنتور می شود.
معاون مشترکین شرکت آب و فاضلاب لرستان عنوان کرد: از سال ۹۳ تا کنون افزایش تعرفه حق انشعاب نداشته ایم، در خرم آباد حق انشعاب ۵۰۰ هزار تومان و حق فاضلاب ۳۰۰ هزار تومان است.
انتهای پیام/










