• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026

کشف محموله ۸۰ میلیاردی قاچاق توسط پلیس لرستان

  • کد خبر : 27044
  • ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
کشف محموله ۸۰ میلیاردی قاچاق توسط پلیس لرستان
فرمانده انتظامی لرستان از توقیف یک دستگاه کامیون کشنده و کشف ۶٧٠ طاقه پارچه قاچاق به ارزش ٨٠ میلیارد ریال در شهرستان دورود خبرداد.

به گزارش خبر افلاک، سردار یحیی الهی در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار داشت: در پی اشراف اطلاعاتی پلیس مبنی بر اینکه یک دستگاه کامیون کشنده حامل پارچه قاچاق از استان‌های جنوب کشور به مقصد پایتخت بارگیری شده است، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی دورود قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با هماهنگی قضائی در محورهای مواصلاتی این شهرستان مستقر و در ورودی شهر دورود کامیون مورد نظر را شناسایی و متوقف کردند و در بازرسی از آن ۶۷۰ طاقه پارچه خارجی قاچاق فاقد مجوز کشف شد.

فرمانده انتظامی استان لرستان با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه گفت: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را ۸۰ میلیاردریال برآورد کردند.

 پایان پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=27044
  • منبع : خبرگزاری فارس

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.