• امروز : جمعه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع «ازدواج آسان» در لرستان برگزار می‌شود

  • کد خبر : 25097
  • ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴
کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع «ازدواج آسان» در لرستان برگزار می‌شود
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع «ازدواج آسان» در لرستان برگزار می‌شود، گفت: ازدواج آسان و فرزندآوری از کاهش جمعیت جلوگیری می‌کند و از راهکارهای مهم در بحث افزایش جمعیت است.

به گزارش خبر افلاک ، مهناز مردانی اظهارداشت: کرسی‌های آزاد‌اندیشی با موضوع ازدواج‌ آسان با هدف ترویج فرهنگ ازدواج‌ آسان در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود چرا که ازدواج آسان و فرزندآوری از کاهش جمعیت جلوگیری می‌کند و از راهکارهای مهم در بحث افزایش جمعیت است.

وی افزود: بالا رفتن سن ازدواج و کاهش ازدواج، سبب کم شدن میزان موالید در کشور می‌شود و این در حالیست که یکی از مسائل مهم و اولویت‌دار، بحث افزایش جمعیت است، از همین رو ترویج ازدواج آسان در بین دانشجویان می‌تواند در این امر نقش مهمی داشته باشد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: برهمین اساس احداث خوابگاه‌های متاهلی در دستور کار دانشگاه قرار گرفته که در گام اول تعدادی خوابگاه برای دانشجویان متاهل ایجاد شود.

مردانی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقدامات انجام شده، پویش بهترین شعار فرزندآوری بود که برگزار شد و هدف از این پویش، تاثیرگذاری شعارها برای افزایش تعداد فرزندان بود که در سطح استانی برگزار گردید.

وی با اشاره به ارائه مشاوره برای زوج‌های دانشجو، گفت: در ادامه برنامه‌های قرارگاه جمعیت، مشاوره‌های لازم برای زوج‌های دانشجو ارائه می‌شود و زوج‌های دانشجو می‌توانند از خدمات مشاوره استفاده نمایند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=25097
  • منبع : سفیر افلاک

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.