• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026

احتمال افزایش شیوع کرونا در اواخر دی و اوایل بهمن

  • کد خبر : 24514
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲
احتمال افزایش شیوع کرونا در اواخر دی و اوایل بهمن
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سویه جدید بیماری کرونا در اروپا و امریکای شمالی، امیکرون است.

به گزارش خبر افلاک ، حمید عشرتی، اپیدمیولوژیست گفت: بررسی ها نشان می دهند احتمالا اواخر دی و اوایل بهمن افزایش موارد ابتلا به بیماری کرونا در کشور رخ می دهد.

به گفته وی سویه جدید بیماری کرونا در اروپا و آمریکای شمالی زیر سویه امیکرون است. سرایت پذیری این زیرسویه زیاد است و اکثر بیماران به صورت سرپایی مداوا خواهند شد.

او ادامه داد: بیماری تنفسی RSV یک بیماری تنفسی با علائم سرماخوردگی است که در اکثر موارد به صورت خفیف و با علائم تب و لرز است. آزمایشگاه های زیادی مجهز به ابزار تشخیص این ویروس هستند.

عشرتی افزود: بررسی ها نشان می دهند که در موارد خیلی نادر، کودکان به سینه پهلو و نوع شدید بیماری RSV مبتلا خواهند شد و به طور کلی جای نگرانی وجود ندارد.

او گفت: در حال حاضر روند ابتلا به بیماری های تنفسی مانند کرونا و آنفولانزا رو به کاهش است و مشکلی در کشور در این خصوص دیده نمی شود.

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=24514
  • منبع : خبرنگاران جوان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.