• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026

عده‌ای بی اختیار، سرباز جبهه مقابل انقلاب شدند

  • کد خبر : 23484
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱
عده‌ای بی اختیار، سرباز جبهه مقابل انقلاب شدند
استاندار لرستان گفت: دشمنان جمهوری اسلامی نسبت به ایران ادعای اندیشه‌های مترقی دارند، اما در واقع هدف آن‌ها شکست و به عقب راندن کشور است.

به گزارش خبر افلاک ، فرهاد زیویار گفت: نکته قابل تامل در اغتشاشات اخیر و جنگ تمام عیاری که غرب تدارک دیده این است که ظرفیت‌های داخلی کشور را برای جنگ علیه خودمان استفاده می‌کند.

وی ادامه داد: یکی از دلایل این امر این است که در مواردی سبک تربیت اسلامی، برنامه ریزی و مباحث تربیتی را برای جوانان در نظر نگرفتیم، بنابراین عده‌ای بی اختیار، سرباز جبهه مقابل انقلاب شدند.

زیویار با اشاره به اینکه هر نظامی سبک زندگی خود را دارد، اظهار داشت: همه مباحث روزمره مانند شغل و آموزش در سبک زندگی تجلی می‌یابد که ما در برخی بخش‌ها نتوانستیم ابتکار عمل به خرج دهیم.

استاندار لرستان گفت‌: رابطه معناداری بین سبک زندگی و هویت وجود دارد که این امر را پیشینیان و نسل‌های قبلی ما به خوبی محقق کردند و محصول اصلی آن در یک نظام طاغوتی و غیر اسلامی، نظام جمهوری اسلامی بود.

زیویار می گوید: در حال حاضر نظام و امکانات داریم، اما در مواردی نسبت به شناسنامه هویتی توجه اساسی نشده و تا حدودی از داشته‌ها غفلت کرده و استفاده اساسی نمی‌کنیم.

استاندار لرستان بیان کرد: در شرایطی که دشمن با وجود ادعای مترقی برای ایران سعی دارد کشور را به عقب برگرداند باید داشته ها، سرمایه‌ها و اندیشه‌های انقلاب به جوانان یادآوری شود.

زیویار با تاکید بر آگاه سازی دانش آموزان و دانشجویان از هزینه‌های انقلاب طی سال‌های اخیر گفت: جمهوریت و اسلامیت همراه هم هستند و باید از آن‌ها محافظت شود.

وی بیان کرد: تحقق سبک زندگی ایرانی اسلامی نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها از جمله دانشگاه ها، سازمان تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش و حتی نهاد‌هایی مانند نظام مهندسی و شهرداری در ساخت و ساز‌ها است.

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=23484
  • منبع : خبرنگاران جوان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.