• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026

ممنوعیت دریافت وجه برای ثبت نام دانش آموزان/۲۵ هزار نوآموز وارد پایه اول می شود

  • کد خبر : 20925
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
ممنوعیت دریافت وجه برای ثبت نام دانش آموزان/۲۵ هزار نوآموز وارد پایه اول می شود
میرساکی با بیان اینکه امسال 25 هزار نوآموز وارد پایه اول می شود، گفت: دریافت هرگونه وجه در هنگام ثبت نام ممنوع بوده و در صورت مشاهده برخورد می شود.

به گزارش خبر افلاک ، حمید میرساکی اظهار داشت: برنامه ریزی های لازم برای ثبت نام دانش آموزان پایه اول انجام شده و به زودی زمان آغاز ثبت نام نیز اعلام می شود و هرگونه ثبت نام اولیه قبل از اعلام زمان مورد نظر، ممنوع است.

وی افزود: در برخی از موارد برخی مدارس اقدام به پیش ثبت نام می کنند و وقتی والدین در زمان مقرر برای ثبت نام مراجعه می کنند با تکمیل ظرفیت مواجه می شوند که این کار ممنوع می باشد.

رئیس اداره ارزیابی و عملکرد آموزش و پرورش لرستان تصریح کرد: برهمین اساس برای سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ پیش بینی می شود ۲۵ هزار و ۲۳۰ نوآموز وارد پایه اول ابتدایی شوند و هشت هزار و ۵۹۰ نفر هم وارد مرحله پیش دبستانی می شوند.

میرساکی عنوان کرد: دریافت هرگونه وجه در هنگام ثبت نام ممنوع بوده و در صورت مشاهده برخورد می شود، همچنین مدارس نباید ارائه کارنامه را منوط به پرداخت وجه کنند.

وی بیان کرد: امسال ثبت نام دانش آموزان به صورت حضوری انجام و به محض دریافت بخشنامه، ثبت نام آغاز می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=20925
  • منبع : سفیر افلاک

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.