• امروز : شنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 9 May - 2026

نرخ کرایه درون شهری خرم‌آباد افزایش پیدا نکرده است/ برخورد با متخلفان

  • کد خبر : 20738
  • ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴
نرخ کرایه درون شهری خرم‌آباد افزایش پیدا نکرده است/ برخورد با متخلفان
مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری خرم‌‌آباد گفت: در حال حاضر افزایش نرخ کرایه را نداریم و نشر برگه‌هایی به اسم سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری خرم‌‌آباد مبنی بر افزایش نرخ کرایه تاکسی را تکذیب می‌کنیم.

به گزارش خبر افلاک ، مهدی صفربیرانوند در خصوص شایعاتی مبنی بر افزایش نرخ کرایه تاکسی در خرم‌آباد توضیح داد: ما در حال حاضر افزایش نرخ کرایه را نداریم و نشر برگه‌هایی به اسم سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری خرم‌‌آباد مبنی بر افزایش نرخ کرایه تاکسی را تکذیب می‌کنیم.

وی افزود : قبل از عید نرخ کرایه تک مسیری  از ۱۵۰۰ هزار تومان به ۲۰۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد، این افزایش ۵۰۰ تومانی پس از سال‌ها انجام شد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری خرم‌آباد گفت: بعد از عید اصلاحیه نرخ کرایه دو مسیر و سه مسیر را هم به شورای شهر ارائه دادیم  که در این اصلاحیه قرار است نرخ دو مسیر به ۴ هزار و سه مسیر به ۵ هزار تومان افزایش پیدا کند.

صفربیرانوند بیان کرد: اما تاکنون این پیشنهاد ما تایید و ابلاغ نشده است، بنابراین ما در حال حاضر افزایش نرخ کرایه دو مسیر و سه مسیر  را نداریم.
وی در پایان صحبت‌های خود گفت: اینکه برخی نرخ نامه جدید کرایه تاکسی دروم شهری خرم‌‌آباد را به اسم  سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری در سطح شهر منتشر کرده‌اند تکذیب می‌کنیم و برخورد لازم را با این افراد انجام خواهیم داد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=20738
  • منبع : خبرگزاری فارس

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.