• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026
وزیر صمت:

بازار خودرو با تحویل ۱۳۰هزار دستگاه تا پایان امسال متعادل می‌شود

  • کد خبر : 16684
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
بازار خودرو با تحویل ۱۳۰هزار دستگاه تا پایان امسال متعادل می‌شود
فاطمی امین گفت: امید می‌رود با عرضه و تحویل ۱۳۰ هزار دستگاه خودرو تا پایان سال، بازار قیمت این کالا به تعادل برسد.

به گزارش خبر افلاک ، سید رضا فاطمی امین  وزیر صمت گفت: نکته بسیار مهم این است که باید ضمن ارتقای کیفیت به افزایش تولید کمک کنیم که برنامه‌هایی در این راستا در نظر گرفته شده است.

وی گفت: ایران خودرو و سایپا از هفته آینده، روز‌های دوشنبه و سه شنبه پیش فروش خواهند داشت و تا پایان امسال بیش از ۱۳۰ هزار دستگاه تحویل داده می‌شود و ۱۳۰ هزار دستگاه نیز برای سال آینده پیش بینی شده است.

وزیر صمت گفت: بازار خودرو با اصلاح قیمت‌ها از ابتدای امسال تاکنون فقط ۱۸ درصد گران شده که با توجه به نرخ بالای ۴۰ درصدی تورم در برخی بخش ها، این میزان، نصف تورم سایر کالا‌های موجود در بازار است. 

فاطمی امین گفت: این کار باعث شد مقداری گردش مالی برای کارخانه‌های خودروسازی اتفاق بیفتد که تا حدی ضمن کاهش زیان آنها، افزایش تولید هم به دنبال دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=16684
  • منبع : خبرنگاران جوان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.