• امروز : جمعه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026

۱۳آبان حلقه اتصال سه نسل با رهبری روحانیت مبارز به پرچم داری معمار انقلاب

  • کد خبر : 15201
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۸:۴۱
۱۳آبان حلقه اتصال سه نسل با رهبری روحانیت مبارز به پرچم داری معمار انقلاب
سازمان بسیج حقوقدانان استان لرستان به مناسبت سالروز بزرگداشت 13آبان بیانیه ای منتشر کرد.

به گزارش خبرافلاک در این بیانه آمده است: ۱۳ آبان روزی خاص، روزی متفاوت از سایر ایام و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است. سه مناسبت تعیین کننده در این روز طی سالهای نهضت انقلاب اسلامی رخ داده است که هر کدام ابعادی گسترده در پی داشتند و در مقاطع زمانی رخدادشان منشاء تحولات بزرگی شدند. مناسبت هایی که هرکدام بخشی از تاریخ این سرزمین و‌ انقلاب اسلامی را رقم زده اند.

تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، کشتار دانش آموزان انقلابی درسال ۱۳۵۷ در دانشگاه تهران و تسخیر سفارت آمریکا، که به حق لانه جاسوسی شیطان بزرگ نام نهاده شد.

سه رویداد سرنوشت سازی که در تاریخ انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشته و ماندگار شدند. هر کدام از آنها پایه گذار حرکتی طوفانی در روند رو به جلوی نهضت اسلامی به رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب شدند.

درون مایه این سه رخداد مبارزه با ظلم و ستم و خصوصا آمریکای جهانخوار در برهه های مختلف است. بی شک می توان گفت ۱۳ آبان حلقه اتصال سه نسل با زعامت روحانیت مبارز به پرچم داری معمار بزرگ انقلاب حضرت امام خمینی (ره) در مبارزه با نمادهای استکبار در کشور است به همین مناسبت «روز ملی مبارزه با استکبار» نام گذاری شده است.

این سه واقعه که در سه تاریخ مختلف به وقوع پیوسته اند این واقعیت را در دل خود نهفته دارند که پرچم مبارزه با استکبار به سردمداری آمریکای جهانخوار هیچ گاه بر زمین نمی ماند. اگر در سال۴۲ منادی مبارزه با کفر جهانی حضرت امام (ره) بود، امروز پرچم در دست جانشین خلف و باکفایتش، امام خامنه ای، رهبر فرزانه انقلاب است و ایشان خمینی وار با صلابت و اقتدار بی مانند و درایتی مثال زدنی هر ترفند و حیله دشمنان انقلاب را خنثی و پشت آنان را به خاک مالیده است.

رهبری داهیانه، مقتدرانه و آینده نگر ایشان باور مبارزه با ستم را در اقصی نقاط جهان شعله ور کرده و هیمنه استکبار را در کل دنیا به سخره گرفته و الگوی بسیاری از انقلابیون در کشورهای دیگر شده است.

مکتب انقلاب اسلامی در تمام این سالها سربازانی پرورش داده که رستم زمانه بوده اند و علمدار سپاه رهبر خویش بوده اند. مگر می توان تعداد این سربازان جان بر کف را شمرد؟! مگر میتوان از نماد سرباز وطن و انقلاب گفت و نامی از سرلشکر شهید حاج قاسم سلیمانی به میان نیاورد. مرد میدان نبرد که رشادتهایش خواب را در چشمان آمریکایی ها شکسته و آنها را درمنطقه بی اعتبار کرده بود.

اینک و در ۱۳ آبان سال ۱۴۰۰ فرزندان انقلاب خمینی و امام خامنه ای هم قسم شده اند که نگذارند خون شهیدان وطن در برهه های مختلف از مدرسه فیضیه تا دانشگاه تهران، از میدان ژاله تا کربلای هویزه، از شهید فهمیده تا شهید باکری، از دانشمندان شهید شهریاری تا فخری زاده، از صیاد شیرازی تا حاج قاسم سلیمانی بی ثمر بماند و منتقم و ادامه دهنده راه این شهیدان بوده و تحت فرمان مقام معظم رهبری،به قطع و یقین پرچم یکتا پرستی را با راهبری امام عصر(عج) در اقصی نقاط جهان برخواهند افراشت. انشالله.

حقوقدانان بسیجی نیز به تأسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و توصیه های بنیانگذار کبیر انقلاب همواره خود را مقید به پاسداشت یوم الله ۱۳ آبان می داند و همگام با سایر اقشار جامعه در مراسم گرامیداشت این روز شرکت می کنند. و انتظار دارند دولت عدالت محور و مجلس انقلابی در کنار قوه قضاییه و قوای مسلح مقتدر کشورمان با اتحاد و همدلی و ایجاد رفاه عمومی و اقتصادی شکوفا و حفظ هوشیاری در برابر دسیسه های دشمن فریبکار در مسیر سعادت ملت شریف و همیشه در صحنه ایران اسلامی گام های بزرگ بردارند و پاسدار خون شهدای گلگون کفن وطن باشند.

سازمان بسیج حقوقدانان استان لرستان

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=15201

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.