• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026
مسئول سازمان بسیج هنرمندان لرستان خبرداد؛

برگزاری نمایشگاه کاریکاتور در مصلی خرم آباد/ اقتدار ایران اسلامی نشات گرفته از عرق ملی و آموزه های دینی است

  • کد خبر : 15253
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳
برگزاری نمایشگاه کاریکاتور در مصلی خرم آباد/ اقتدار ایران اسلامی نشات گرفته از عرق ملی و آموزه های دینی است
مسئول سازمان بسیج هنرمندان لرستان گفت: همزمان با بزرگداشت یوم الله 13آبان در لرستان ،نمایشگاه کاریکاتور "ترامپیسم"در مصلی الغدیر خرم آباد برگزار شد.

فریدون کریمی والا درحاشیه بزرگداشت یوم الله ۱۳آبان با بیان اینکه هنرمندان لرستانی در تمام عرصه ها ، حضوری چشمگیر دارند در گفت و گو با خبرافلاک اظهار داشت: نمایشگاه ترامپیسم از لحظه شهادت حاج‌قاسم سلیمانی توسط انجمن تجسمی سازمان بسیج هنرمندان لرستان در محافل گوناگون برگزار شده و خوشبختانه بازتاب خوبی در محافل داخلی و خارجی داشته است.

وی عنوان کرد: دانش‌آموزان و دانشجویان در ۱۳آبان ۵۷ نشان داند که زیر پرچم استکبار ،چیزی جز ذلت و خواری به‌همراه نخواهد داشت و امروز به شکرانه خون شهدا و تدابیر رهبری ،می‌بینیم که در مملکت ما استقلال و آزادی کامل برقرار است.

کریمی والا تصریح کرد: در حوزه بین‌الملل، امروز ایران اسلامی از اقتدار قابل‌توجهی برخوردار است ؛ما می‌بینیم نفت‌کش‌های آمریکایی در خلیج‌فارس با چه فضاحت و سرافکندگی تسلیم می‌شوند.

وی افزود: این اقدام نشأت‌گرفته از عرق ملی و آموزه‌های دینی و معنوی ماست.جوانان و مردم هوشیار و بابصیرت ما در این زمینه پای کار هستند و قطعا با امید به خدا و تدابیر رهبری، ایران عزیز تمام محدودیت‌هایی که استکبار در جامعه جهانی برایش پیش بینی کرده، پشت سر خواهد گذاشت و پرچم این کشور به دست امام‌زمان(عج) خواهد رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=15253
  • نویسنده : مژگان بیرانوند

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.