• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026
فرمانده سپاه ناحیه پلدختر:

بصیرت افزایی و انتقال پیام انقلاب، رسالتی و خطیر همگانی است

  • کد خبر : 10156
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶
بصیرت افزایی و انتقال پیام انقلاب، رسالتی و خطیر همگانی است
سرهنگ کریمی فرد گفت: از مناسبت‌هایی همچون سوم خرداد جهت آشنایی با رشادت و ایثار رزمندگان و انتقال پیام انقلاب استفاده کنیم.

به گزارش خبرافلاک ، جلسه هماهنگی گرامیداشت سوم خرداد با حضور امام‌جمعه پلدختر، فرمانده سپاه ناحیه پلدختر و جمعی از مسئولان و رزمندگان در شهرستان پلدختر برگزار شد.

 حجت‌الاسلام سید محسن موسوی امام‌جمعه پلدختر در این جلسه، اظهار داشت: زنده نگه‌داشتن نام ویاد شهدا در هرزمانی به‌خصوص برای نسل جوان مهم است.

سرهنگ منصور کریمی فرد فرمانده سپاه ناحیه پلدختر در این جلسه با اشاره به اهمیت برنامه‌های فرهنگی مرتبط دفاع مقدس، اظهار داشت: در دوران ۸ َسال دفاع مقدس، عملیات‌های مختلفی داشته‌ایم که برخی از آن‌ها مهم است و حتی حضرت امام (ره) پیام صادر کرده است.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی با محوریت بصیرت افزایی در بین اقشار مختلف مردم انجام گیرد و از مناسبت‌هایی همچون سوم خرداد جهت آشنایی با رشادت و ایثار رزمندگان و انتقال پیام انقلاب استفاده کنیم.

فرمانده سپاه ناحیه پلدختر با قدردانی از زحمات و ایثار رزمندگان پلدختری در عملیات‌های دفاع مقدس، عنوان کرد: دیدار با خانواده‌های شهدا، پیشکسوتان و رزمندگان فرصتی برای بصیرت افزایی و انتقال پیام انقلاب می‌باشد و نسل جوان بیشتر بافرهنگ ایثار و شهادت آشنا می‌شود.

گنجی، از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در این جلسه با اشاره به نقش‌آفرینی رزمندگان پلدختری در عملیات بیت‌المقدس اظهار داشت: در راستای گرامیداشت این روز غرورآفرین، ویژه‌برنامه‌ای جهت تجلیل از رزمندگان و خانواده‌های شهدا در عملیات بیت‌المقدس در جوار گلزار شهدا هم‌زمان صبح سوم خردادماه در این شهرستان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=10156
  • منبع : سفیر افلاک

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.