• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026

امتحانات دانش‌آموزان ابتدایی غیر حضوری برگزار می‌شود

  • کد خبر : 9257
  • ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۵
امتحانات دانش‌آموزان ابتدایی غیر حضوری برگزار می‌شود
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش لرستان گفت: امتحانات دانش آموزان پایه ابتدایی در صورت عدم بهبود شرایط کرونایی به صورت غیر حضوری برگزار می‌شود.

به گزارش خبر افلاک رقیه معتمدی ، اظهار داشت: امتحانات دانش‌آموزان پایه ابتدایی همانند سالیان گذشته بر اساس ارزشیابی است و در صورتی که شرایط آبی نشود به صورت غیر حضوری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امتحانات دانش آموزان پایه ابتدایی از ۲۷ اردیبهشت آغاز و تا ۲۲ خرداد ادامه دارد، افزود: مهمترین بخش ارزشیابی پایه‌ابتدایی مربوط به کلاس اولی‌ها و دومی‌ها بوده و مدیران مدارس بایستی نسبت به یادگیری این افراد اطمینان حاصل کنند در غیر این صورت بایستی برای آنان کلاس‌های تقویتی برگزار شود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش لرستان بیان کرد: برای اطمینان از یادگیری کلاس‌اولی‌ها و دومی‌ها آزمون های ارزیابی با توجه به شرایط کرونا به صورت حضوری یا غیر حضوری برگزار خواهد شد.

معتمدی با اشاره به اینکه  بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموزان پایه ابتدایی به سامانه شاد دسترسی دارند، تصریح کرد: در راستای حل مشکلات ۳۰ درصد باقی مانده نیز بیش از ۲۴ هزار درسنامه میان دانش‌آموزان حاشیه شهرها و مناطق محروم روستایی و عشایری توضیع کرده‌ایم.

لازم به ذکر است که 190 هزار و ۳۰۰ دانش آموز ابتدایی  در  9 هزار و ۴۵۶ کلاس ابتدایی در قالب دو هزار و  932 مدرسه در لرستان  تحصیل می‌کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=9257
  • منبع : خبرگزاری فارس

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.