• امروز : شنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 9 May - 2026

خیابان‌های انقلاب و هفده شهریور خرم‌آباد باید تعریض شوند

  • کد خبر : 5738
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
خیابان‌های انقلاب و هفده شهریور خرم‌آباد باید تعریض شوند
رییس راهنمایی و رانندگی لرستان با اشاره به اینکه تعریض خیابان انقلاب و هفده شهریور نقش مهمی در روان‌سازی ترافیک شهر دارد، گفت: شهرداری باید نسبت به عقب نشینی مغازه‌ها و واحدهای مسکونی این دو نقطه اقدام کند تا شاهد عادی سازی ترافیک و نظم‌دهی به شهر باشیم.

به گزارش خبر افلاک سرهنگ مرتضی چغلوند با اشاره به معضل ترافیک شهر خرم‌آباد عنوان کرد: وجود ۱۰ مغازه عمده فروش خیابان انقلاب گره ترافیکی در مناطق چهارراه باختر، میدان انوش، سه راه اسدآبادی، تقاطع ناصرخسرو و چهارراه کارخانه یخ یا همان سرچشمه ایجاد کرده است، علاوه بر این وجود این مغازه‌ها بی‌نظمی و آشفتگی مبلمان شهری را به دنبال داشته است.

 وی افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی با متخلفان برخورد و اقدام به جریمه می‌کند اما راهگشا نیست مشکل باید با تعریض خیابان و به شکل ریشه‌ا‌ی حل شود، شهرداری باید به این نکته توجه کند که هر روز قیمت ملک گرانتر می‌شود بنابراین هر چه زودتر اقدام کند.

رئیس راهنمایی و رانندگی لرستان خاطرنشان کرد: با عقب‌نشینی این تعداد مغازه که عمده‌فروش هستند علاوه بر بازشدن گره ترافیکی این منطقه از حالت مار پله‌ا‌ی خارج می‌شود، از طرفی با این اتفاق می‌توان چراغ راهنمایی و رانندگی در این نقطه نصب کرد.

چغلوند تاکید کرد: برای بازشدن گره ترافیکی شهر تعریض خیابان هفده شهریور نیز یکی از اقداماتی است که باید مورد توجه شهرداری قرار بگیرد.

وی انتقال صنوف ترافیکی مانند مطب پزشکان از هسته مرکزی شهر و احداث پارکینگ‌های عمومی را از دیگر راهکارهای کاهش ترافیک شهر خرم‌آباد عنوان کرد و گفت: ایجاد پل هوایی در خیابان شریعتی به کوی فلسطین نیز نقش مهمی در روان سازی ترافیک و نظم‌دهی به شهر دارد.

 انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=5738
  • منبع : خبرگزاری فارس

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.