• امروز : شنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 9 May - 2026
معاون آموزش‌وپرورش لرستان خبر داد؛

بیش از ۱۵ هزار دانش آموز لرستانی در کمبود امکانات آموزش دوران کرونایی

  • کد خبر : 5576
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
بیش از ۱۵ هزار دانش آموز لرستانی در کمبود امکانات آموزش دوران کرونایی
معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش لرستان گفت: ۱۵ هزار و ۵۷۰ دانش‌آموز پایه متوسطه لرستانی فاقد امکانات لازم برای شرکت مجازی در کلاس‌های درس هستند.

به گزارش خبر افلاک ، نصرالله بازگیریان معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش لرستان گفت: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا، از تاریخ یک بهمن تعداد محدودی از مدارس با رعایت موازین و دستورالعمل‌های بهداشتی بازگشایی و آموزش به‌صورت حضوری برگزار شد.

بازگیریان بابیان اینکه تعداد این مدارس برای پایه متوسطه بیش از ۲۵۰ مدرسه است، افزود: این بازگشایی در مدارسی اتفاق افتاده که مجموع دانش آموزان آنان کمتر از ۵۰ نفر است و تمامی کلاس‌های آنان با تعداد کمتر از ۱۰ نفر برگزار شده است.

او بیان کرد: درصورتی‌که که وضعیت شهر‌های استان از نظر کرونا آبی باشد کلاس‌های درس با جمعیت کمتر از ۱۰ نفر برگزار می‌شود.

معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش لرستان با اشاره به اینکه ۱۵هزار و ۵۷۰ دانش‌آموز لرستانی فاقد امکانات لازم برای شرکت مجازی در کلاس‌های درس هستند، افزود: برای حل مشکل این افراد میان آنان درس‌نامه توزیع کرده‌ایم همچنین بخش زیادی از آنان دانش آموزان همین مدارسی هستند که در شرایط فعلی بازگشایی‌شده‌اند.

بازگیریان بیان کرد: طی روز‌های اخیر تعدادی از بازرسان وزارت آموزش‌وپرورش برای بررسی وضعیت مدارس استان در حوزه آموزش مجازی و حضوری وارد استان شده‌اند و قرار است طی یک مدت مشخص از تمام مدارس استان را بازدید کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=5576
  • منبع : خبرنگاران جوان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.