به گزارش خبر افلاک ، طی روزهای اخیر شاهد واکنشهای فعالان فضای مجازی به آغاز ساخت و ساز در زمین مجاور سازمان جهاد کشاورزی استان در شهر خرمآباد هستیم.
زمینی که بسیاری از فعالان فضای مجازی معتقدند باید کاربری فضای سبز داشته باشد و ساخت و ساز در آن تخلف و شاید استفاده از رانت است.
به منظور پیگیری این موضوع سراغ مسوولان شهرداری خرمآباد رفتیم.
رسول جلالوند در گفتوگو با خبرنگار فارس در خصوص خبر منتشر شده مبنی بر تغییرکاربری فضای سبز زمین روبروی جهاد کشاورزی و آب و فاضلاب خرمآباد که به میدان گل و پیاز معروف است، عنوان کرد: تنها قسمتی از این زمین کاربری فضای سبز دارد که کاشته شده است.
وی خاطرنشان کرد: مابقی زمین کاربری تجاری و مسکونی دارد ، بنابراین شاهد تغییر کاربری فضای سبز نیستیم.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری خرمآباد گفت: زمین ذکر شده مالک دارد ، بنابراین نمیتوان گفت شاهد تغییر کاربری فضای سبز هستیم.
انتهای پیام/










