• امروز : پنجشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 7 May - 2026
خبرافلاک گزارش می دهد؛

سلیمانی ها در سنگر مقابله با کرونا/ مراقبت و حمایت محله ای در خرم آباد با حضور ۷۶۵ بسیجی

  • کد خبر : 3438
  • ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱:۰۱
سلیمانی ها در سنگر مقابله با کرونا/ مراقبت و حمایت محله ای در خرم آباد با حضور ۷۶۵ بسیجی
اگرچه سردار خودش حضور نداشت اما پیروان مکتبش با راه اندازی سنگر های محله ای برای مقابله با کرونا بسیج شدند.

به گزارش خبرافلاک او نمونه برجسته ای از تربیت شدگان اسلام و مکتب امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی بود که تمام عمرخود را در مسیر جهاد در راه خدا گذراند؛ یکی از ابعاد گسترده شخصیتیش عمل گرایی همراه با تفکر مقاومت بود که در هر جبهه برای همه نمایان می شد فرقی نمی کرد در بحبوحه کدام حادثه باشد، سردار جهاد و مقاومت ما هرکجا پای خدمت و حفظ جان انسان ها بود وارد می شد.

۵۰ روز از شهادتش می گذشت که کشور درگیر مبارزه با ویروس ناشناخته کرونا شد اگرچه سردار شهید ما حاج قاسم دیگر حضور نداشت اما مکتب و اندیشگاه گسترده اش خیل عظیمی از زنان و مردان غیرتمند کشور را در سنین مختلف و با هر تخصصی برای مقابله با کرونا بسیج کرد.

امروز در گذر نبرد ۱۰ ماهه با کرونا مردم از هر قشری با پیروی از مکتب شهید قاسم سلیمانی که جز مکتب امام (ره) و اسلام نیست با  روحیه جهاد و ایثار پای کار هستند.

طرح شهید حاج قاسم سلیمانی مبتنی بر برنامه “هر خانه یک پایگاه سلامت” از ابتدای آذرماه امسال با مدیریت بیش از ۱۰۲ مرکز و خانه بهداشت با همکاری بسیج و علوم پزشکی در شهر خرم آباد آغاز شد.

در این طرح مدیریت و کنترل اپیدمی بیماری  کرونا به شیوه محله محور و خانواده محوربا فعالیت کمیته های آموزش،مراقبت و رهگیری تحت مسئولیت مستقیم علوم پزشکی و کمیته های حمایتی،قرنطینه خانگی و عملیاتی با محوریت و فعالیت بسیجیان در حال اجرا شدن است.

طرح شهید سلیمانی؛ طرحی آموزنده برای نسل های بعد از کرونا

مریم عمید؛عضو تیم مراقبتی مرکز بهداشت فطرس خرم آباد با اشاره به مزین شدن طرح به نام شهید مقاومت،سردار سلیمانی گفت:هر روز در گذر مسیر خانه تا مرکز بهداشت معنویت،ایثارگری و حضور اثرگذار شهید سلیمانی در صحنه های مورد نیاز کشور را با خود مرور می کنم و اجرای این طرح که با ایثارگری عجین شده است قطعاًبرای آیندگان و نسل های بعد ازکرونا آموزنده خواهد بود.

وی افزود: مکتب جهادی سردار موجب می شود تا با اشتیاق ،انرژی و توان بیش تری در مراکز و خانه های بهداشت حضور پیدا کنیم.

بسیجی تیم مراقبتی مرکز بهداشت فطرس خاطرنشان کرد:تماس با خانواده هایی که بیماری زمینه ای دارند در اولویت کارمان هست اگرچه رسیدگی به تمامی خانواده های محله ،به عنوان جامعه هدف هر مرکز با جدیت دنبال می شود.

عمید با اشاره به همکاری و تعامل بسیار خوب بین کادر بهداشت وبسیجیان در تیم های مراقبتی بیان کرد: با توجه به حجم کار کارکنان مراکز بهداشت، این نوع از همکاری ها می تواند دشواری و سختی کار را کم و با انگیزه و تمرکز بیش تر به مشکلات خانواده های دارای بیمار مبتلا به کرونا رسیدگی کرد.

وی یادآور شد: کمک و خوشحال کردن دیگران لحظه های زندگی مان را قشنگ تر می کند؛باید از فرصت های مذکور در قالب طرح هایی همچون طرح شهید سلیمانی برای بهتر شدن و بهبود وضعیت کشورمان استفاده کنیم.

پشتیبانی تیم های حمایتی از خانواده های مبتلا به کرونا

سید ابوالفضل رحیمی؛بسیجی تیم حمایتی خانه بهداشت روستای دارایی خرم آباد گفت: شهید سلیمانی نماد جهاد درراه خداست و ما با الگو گیری از سردار جهاد و مقاومت به عرصه حفظ سلامت هموطنانمان قدم گذاشتیم تا با اجرای درست و موفقیت آمیز این طرح جان بسیاری از هم نوعانمان را نجات دهیم.

وی افزود: با همکاری مراکز بهداشت خانواده هایی که دارای بیمار مبتلا به کرونا هستند شناسایی شده و ضمن ضدعفونی خانه های بیماران ، بسته های حمایتی شامل سبد های معیشتی،دارویی و بهداشتی در اختیار این عزیزان قرار می دهیم.

رحیمی بیان کرد: سوای ضدعفونی منازل بیماران مبتلا به کرونا،میکروب زدایی تمامیت روستا و درب خانه ها بواسطه تیم های حمایتی انجام می شود.

وی عنوان کرد: حضور این جوانان و نوجوانان در میدان مقابله با کرونا هم نوعی از جهاد فی سبیل الله است و نباید این فرصت را از دست داد.

حضور ۷۶۵ بسیجی در سنگرهای بهداشت محلات

سرهنگ پاسدار ماشااله بازگیر؛در گفت و گو با خبرافلاک با اشاره به فعالیت بیش از ۷۶۵ بسیجی شهرستان در طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: ۳۲۱ نفر از خواهران بسیجی در قالب تیم های مراقبتی سه نفره به صورت شیفتی در مراکز و پایگاه های بهداشت با کادر بهداشت و درمان همکاری می کنند.

وی افزود: هم چنین ۲۷۷ برادر بسیجی در قالب تیم های حمایتی برای ضدعفونی محلات، قرنطینه خانگی و توزیع بسته های حمایتی بین خانواده های دارای بیمار مبتلا به کرونا در محلات مختلف و روستاهای اطراف خرم آباد مشغول فعالیت هستند.

فرمانده سپاه ناحیه خرم آباد عنوان کرد: بیش از ۱۶۵ تیم نظارتی بر چگونگی اجرای شیوه نامه های بهداشتی در اماکن، رستوران ها ، نحوه ترددها و محدودیت ها نظارت می کنند.

وی با اشاره به پای کار بودن بسیجیان از اسفند ۹۸ تاکنون خاطرنشان کرد: بسیجیان خواهر و برادر از ابتدای آبان ۹۹ در قالب تیم های مراقبتی ،حمایتی و نظارتی در سنگرهای بهداشت محلات به صورت حضوری و غیر حضوری در راستای مقابله با کرونا،مشغول خدمت به مردم هستند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=3438

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.