حجتالاسلام احمدرضا غلامی در گفتگو با خبرنگار خبرافلاک، اظهار داشت: در روزهای تشییع پیکر مطهر قائد عظیمالشأنمان، حضرت امام سید علی حسینی خامنهای هستیم؛ امامی که تمام عمر خود را وقف خدمت به دین، قرآن و اهلبیت (ع) کرد و برای همیشه در تاریخ ماندگار شد.
وی افزود: امام شهید مجتهدی جامعالشرایط، عارفی حکیم، مجاهدی نستوه و شجاع بهتماممعنا بود که همیشه از خداوند میخواست پایان عمرش به شهادت ختم شود، این خواسته سرانجام محقق و امام شهید در تاریخ ماندگار شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان عنوان کرد: قائد شهید امت بیش از ۳۷ سال عهدهدار امور اعتقادی، دینی، سیاسی و اجتماعی امت اسلام بودند نهفقط برای جغرافیای ایران اسلامی، بلکه رسالت اسلام را در تمام سرزمینهایی که دل در گرو دین اسلام داشتند، مدیریت کرد.
وی بیان کرد: از افتخارات دوران تصدی ایشان این است که یک وجب از سرزمین جغرافیایی ایران اسلامی به دشمن واگذار نشد و مدافعی تمامعیار برای تمامیت ارضی ایران، فرهنگ اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
غلامی بیان کرد: ملت بزرگ ایران قدرشناس این امام عزیز هستند، امام شهید ما چنان زندگی کرد که دشمنان، معاندان و منافقان نتوانستند هیچ نقطهضعفی از زندگی ایشان پیدا کنند.
وی گفت: ایشان فرزندانی صالح تربیت کردند که یکی از آنها عهدهدار رسالت سنگین رهبری شده است و امام سید مجتبی خامنهای اندوخته عمر سیاسی، اجتماعی، اعتقادی و دینی رهبر شهید انقلاب را به ارث برده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان تصریح کرد: حرکت بیش از چهار ماه مردم در خیابانها و حضور بینظیر در تشییع قائد شهید امت، این پیام را به دنیا مخابره کرد که این مردم با امام شهید خود میثاق بستهاند، با رهبر معظم انقلاب بیعت میکنند و پای دستورات و رهنمودهای امامشان ایستادهاند.
وی خاطرنشان کرد: بیعت مردم با امام جوان، بیعتی ماندگار، همیشگی، محکم و مستحکم است و مردم در مراسم تشییع و بدرقه امام شهید، ولایتمداری خود را به دنیا نشان دادند.
انتهای خبر/










