• امروز : چهارشنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 3 June - 2026
نماینده ولی فقیه در لرستان مطرح کرد:

ضرورت مقابله با فساد و گرانی

  • کد خبر : 44816
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۰
ضرورت مقابله با فساد و گرانی
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: مبارزه با فساد، مقابله با مفسدان، کنترل گرانی و تورم و رسیدگی به معیشت مردم از مهم‌ترین محورهای مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است و مسئولان باید با تلاش مضاعف اجازه ندهند فشار اقتصادی مردم را آزار دهد.

به گزارش خبرافلاک، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرم آباد، اظهار داشت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون برخی خواص از مسیر امام (ره) و انقلاب فاصله گرفتند و در فتنه‌های مختلف نقش‌آفرینی کردند اما در نهایت از مسیر حق بازماندند و از پاداش الهی محروم شدند.

وی با اشاره به پیام‌های اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به حجاج بیت‌الله‌الحرام و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این پیام‌ها حاوی نکات مهم و راهبردی است و همه مسئولان، به‌ویژه نمایندگان مجلس، باید این رهنمودها را مورد توجه جدی قرار دهند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان عنوان کرد: مبارزه با فساد، مقابله با مفسدان، کنترل گرانی و تورم و رسیدگی به معیشت مردم از مهم‌ترین محورهای مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است و مسئولان باید با تلاش مضاعف اجازه ندهند فشار اقتصادی مردم را آزار دهد.

وی بیان کرد: ایجاد تفرقه همان مسیری است که دشمنان شکست‌خورده دنبال می‌کنند و همه دلسوزان نظام باید از هرگونه اختلاف و دودستگی پرهیز کنند.

شاهرخی گفت: مذاکرات به‌صورت غیرمستقیم و از طریق تبادل پیام ادامه دارد و مسیری پیچیده را طی می‌کند، اما هنوز هیچ مسئله‌ای در این مذاکرات قطعی نیست. دشمن ممکن است در هر لحظه وارد جنگ نظامی شود، بنابراین باید در همه عرصه‌ها از آمادگی و تجهیزات لازم برخوردار باشیم.

وی تصریح کرد: امروز بسیاری از نخبگان سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای جهان اذعان دارند که آمریکا و ترامپ در برابر ایران نتوانستند اراده خود را تحمیل کنند و در این تقابل شکست خورده‌اند.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: دشمن هم‌زمان جنگ نظامی و اقتصادی را علیه ملت ایران دنبال می‌کند و تلاش دارد باور مردم را نسبت به توانمندی‌های داخلی تضعیف کند اما ملت ایران باید هوشیار باشد و فریب جنگ روانی دشمن را نخورد.

وی با اشاره به عید غدیر، اظهار داشت: جامعه اسلامی باید سیره و شیوه حکمرانی امیرالمؤمنین علی(ع) را الگوی خود قرار دهد و مسئولان نیز عملکرد خود را با معیارهای حکومت علوی بسنجند.

شاهرخی افزود: اتکا به دشمن برای هر ملتی خفت و ذلت به همراه دارد، اما تکیه بر ظرفیت‌های داخلی موجب اقتدار کشور و تقویت نیروهای مسلح خواهد شد؛ میراث ارزشمندی که امامین انقلاب برای ملت ایران به یادگار گذاشته‌اند.

امام جمعه خرم آباد بیان کرد: مردم باید همچنان به‌صورت گسترده، آگاهانه و همراه با بصیرت در صحنه حضور داشته باشند و با حفظ وحدت و هوشیاری، توطئه‌های دشمنان را خنثی کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=44816

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.