• امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 25 February - 2026
استاندار لرستان:

روایت استاندار لرستان از سفر رئیس‌جمهور؛ ایجاد ۱۷هزار شغل هدف‌گذاری شد

  • کد خبر : 43550
  • 06 اسفند 1404 - 14:45
روایت استاندار لرستان از سفر رئیس‌جمهور؛ ایجاد ۱۷هزار شغل هدف‌گذاری شد
از نگاه استاندار لرستان سفر رئیس‌جمهور با مجموعه‌ای از تصمیمات راهبردی همراه بود.

به گزارش خبرافلاک‌، سفر رئیس‌جمهور به لرستان از نگاه استاندار، بدون صحنه‌آرایی‌های مرسوم بود و این استان را روی میز تصمیم‌گیری ملی قرار داد.

سیدسعید شاهرخی، این سفر را یکی از بهترین سفرهای انجام‌شده در میان ۱۹ استان گذشته دانست؛ نه‌فقط از حیث حجم اعتبارات، بلکه از نظر کیفیت جلسات، سطح گفت‌وگوها و تمرکز بر اولویت‌های واقعی توسعه.

استاندار لرستان با اشاره به نشست فعالان اقتصادی تصریح کرد که تولیدکنندگان در این نشست از بروکراسی تا دشواری‌های تأمین منابع و تصمیم دولت در اصلاح سیاست ارزی سخن گفتند.

استاندار این تصمیم را جراحی اقتصادی توصیف کرد که به‌جای تزریق یارانه به واردکنندگان، منابع را در اختیار مردم قرار می‌دهد و بستر رانت را کاهش می‌دهد.

در نشست فرهیختگان و فعالان سیاسی نیز، به‌گفته شاهرخی، فضای گفت‌وگو صریح اما محترمانه بود؛ انتقادات تند مطرح شد، اما در چارچوب ادب و دغدغه توسعه لرستان.

به‌ تأکید او، در دعوت از حاضران در جلسات نیز تلاش شد از همه شهرستان‌ها و با همه گرایش‌های فکری نماینده حضور داشته باشد؛ از اصولگرا و اصلاح‌طلب تا هنرمند، فعال اجتماعی و حتی یک بانوی روشندل که برای نخستین‌بار مسائل حوزه معلولان را مستقیم با رئیس‌جمهور در میان گذاشت.

یکی از محورهای مورد تأکید رئیس‌جمهور در این سفر، نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی بود. استاندار لرستان اعلام داشت که ۱۷۰ مدرسه کانکسی جمع‌آوری و جایگزین شده‌اند و اکنون ۷۰ مدرسه سنگی در دستور کار ساماندهی قرار دارد.

اما شاید مهم‌ترین بخش سخنان استاندار، اشاره به ساختار پروژه‌ها است. لرستان ۵۰۰۰ پروژه نیمه‌تمام از دوره‌های مختلف دارد که پراکندگی آن‌ها امکان اتمام همه را از بین برده‌است.

حالا شاهرخی از تمرکز روی ۱۰۷ پروژه پیشران سخن می‌گوید؛ پروژه‌هایی که بیشترین اثر را بر اقتصاد، زیرساخت و اشتغال دارند. از میان این پروژه‌های پیشران، تعدادی به‌عنوان اولویت‌های اصلی سفر انتخاب شد و با نهاد ریاست‌جمهوری و وزارتخانه‌ها مورد چانه‌زنی و مذاکره قرار گرفت.

نتیجه این تمرکز، به‌گفته استاندار، مجموعه‌ای از مصوبات بود که اجرای آن‌ها می‌تواند ۱۷ هزار شغل مستقیم ایجاد کند؛ عمدتاً در حوزه‌های عمرانی.

استاندار لرستان تأکید کرد که پیگیری مصوبات سفر نیازمند «کفش آهنین» است؛ یعنی تلاش مستمر و پیگیری روزانه برای تحقق وعده‌ها.

او تصریح کرد که از همان لحظه پایان سفر، فرآیند عملیاتی‌سازی مصوبات آغاز شده و مدیران موظف‌اند اولویت‌بندی دقیق، زمان‌بندی مشخص و گزارش‌دهی مستمر داشته باشند.

سفر رئیس‌جمهور به لرستان، به روایت استاندار، یک نقطه آغاز است؛ آغاز تمرکز، آغاز پیگیری و آغاز تبدیل پراکندگی پروژه‌ها به مسیر مشخص توسعه.

انتهای پیام/۶۴۴/.

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=43550
  • منبع : تسنیم

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.