• امروز : پنجشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 26 February - 2026
تحلیلگر مسائل سیاسی:

حماسه نهم دی فتنه دشمنان را خنثی کرد

  • کد خبر : 43422
  • 09 دی 1404 - 20:30
حماسه نهم دی فتنه دشمنان را خنثی کرد
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: با حضور مردم در نهم دی فتنه دشمنان خنثی شد.

حجت‌الاسلام علی صادقی در گفتگو با خبرنگار خبرافلاک‌، ضمن گرامیداشت سالروز نهم دی‌ماه «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت»، اظهار داشت: انتخابات سال ۸۸ و آن غائله‌ای که برخی نامزدهای انتخاباتی مبنی بر تقلب در انتخابات مطرح کردند یک رمز برای یک شورش به اسم تقلب بزرگ بود.

وی افزود: ماه‌ها قبل از انتخابات زمزمه‌هایی در مورد تقلب در انتخابات آینده به وجود آمد و شخصیت‌هایی در تریبون‌ها صحبت‌هایی را مطرح می‌کردند تا ذهن مردم را کم‌کم آماده کنند که قرار است در انتخابات سال ۸۸ تقلب شود.

تحلیلگر مسائل سیاسی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب در عید همان سال در مشهد سخنرانی می‌کند و می‌فرماید عده‌ای دارند ذهن‌ها را برای مدیریت یک فتنه مبنی بر تقلب آماده می‌کنند.

وی بیان کرد: این مسئله به وجود آمد و بسیاری از جوانان ما فریب خوردند و باور کردند که تقلب شده است، آن‌ها در کف خیابان‌ها حضور پیدا کردند و به نوعی می‌خواستند اعتراض کنند.

صادقی گفت: جریان ضد انقلاب، منافقان، سلطنت طلب‌ها و همه جریاناتی که درصدد سوء استفاده از حرکت‌های اعتراضی مردم هستند این جریان اعتراضی را به سمت ولایت فقیه و زدن ریشه نظام بردند یعنی اگر اعتراضی به نتایج بود این جریانات کاری کردند که این اعتراضات ضد نظام شود.

تحلیلگر مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: چند ماهی مردم ما مقابل هم قرار گرفته بودند و مهره‌های دشمن برای یک براندازی به تمام معنا برنامه‌ریزی کرده بودند تا اینکه مردم انقلابی ما پاسخ این هتک حرمت‌ها را دادند.

وی اظهار داشت: اولین جرقه‌ها از طریق هیئت‌ها در جواب حرمت شکنی‌های براندازان شکل گرفت و حضور مردم در نهم دی تمام این آشوب‌ها را جمع کرد.

صادقی افزود: مردم در نهم دی ماه در میدان حاضر شدند، این غائله را پایان دادند و تجدید میثاق با ولایت انجام شد و با حضور مردم در نهم دی این فتنه دشمنان خنثی شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=43422

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.