• امروز : جمعه, ۸ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 27 February - 2026
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت:

عدالت در سلامت اولویت دولت است

  • کد خبر : 40310
  • 07 اردیبهشت 1404 - 16:00
عدالت در سلامت اولویت دولت است
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: عدالت در سلامت و ارائه خدمات به همه مردم از اولویت‌های رئیس جمهور است.

به گزارش خبرافلاک‌، مسعود حبیبی ظهر امروز در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان که در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد، با بیان اینکه هر ملتی اگر به عالمان و بزرگان علمی خود مراجعه کند، سربلند می‌شود، اظهار داشت: برای توسعه کشور باید اول توسعه علمی ایجاد شود و پس از آن توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه محل علم و کشور محل کار است، افزود: ممکن است اختلاف فکری و سلیقه در اجرا وجود داشته باشد، اما چیزی که برای ما اهمیت دارد اقتدار کشور و عظمت ملت است و برای تحقق این موضوع باید همه فارغ از اختلاف نظرها در کنار هم باشیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت عنوان کرد: عدالت در سلامت و ارائه خدمات به همه مردم به‌ویژه مردم محروم از اولویت‌های رئیس جمهور است به همین دلیل پزشک خانواده را از اولویت‌های کار دولت و وزارت بهداشت اعلام می‌کند؛ در سلامت باید به همه آحاد مردم توجه داشت، مردم نباید به دلیل بی‌پولی مشکل درمان داشته باشند و این راهبرد وزارت بهداشت در این دوره است.

حبیبی گفت: سیاست دیگر دولت ارتقاء سواد سلامت جامعه است و در این مسیر فرهیختگان جامعه بسیار می‌توانند مؤثر باشند؛ افزایش سواد سلامت، گسترش فرهنگ پیشگیری و تقدم پیشگیری بر درمان باعث سلامت جامعه و جلوگیری از هدررفت منابع می‌شود و این یک کار همگانی است.

وی با اشاره به ظرفیت بسیار زیاد موجود، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در چند سخنرانی می‌فرمایند باید قوی باشیم، با قوی بودن می‌توان خدمت انجام داد و در دنیا تأثیرگذار بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=40310

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.