• امروز : جمعه, ۸ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 27 February - 2026
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان:

همایش «اقتدار» در هفته بسیج برگزار می شود/ اجرای ۷۸۸ برنامه در قالب ۱۱ قرارگاه

  • کد خبر : 30213
  • 28 آبان 1402 - 15:39
همایش «اقتدار» در هفته بسیج برگزار می شود/ اجرای ۷۸۸ برنامه در قالب ۱۱ قرارگاه
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان از برگزاری همایش «اقتدار» با حضور عظیم بسیجیان در سوم آذرماه جاری خبر داد.

به گزارش خبرافلاک، سرهنگ محمد محمودوند امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته بسیج ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و فرا رسیدن سالروز تشکیل بسیج مستضعفین اظهار داشت: اصحاب رسانه همواره با اخبار خوب و زحماتی که در حوزه جهاد تبیین می‌کشند؛ ارتقا دهنده سطح آگاهی، تبیین و قدرت تجزیه و تحلیل مردم هستند.

وی ضمن قدردانی از پوشش گسترده اخبار کنگره ۶۵۵۵ شهید لرستان توسط اصحاب رسانه افزود: اگر تلاش‌های شما نبود، کنگره این‌چنین انعکاسی نداشت و سعی شما باعث شده که امروز یکی از کنگره‌های برتر کشور شناخته شود.

سرهنگ محمودوند با تشکر از حضور حماسی مردم در حمایت از مردم مظلوم غزه عنوان کرد: آنان امروز مورد ظلم قرار دارند و اگر از خود دفاع کنند، در این دفاع هم باز بعضی افراد شبهه ایجاد می‌کنند در حالی‌که بالاترین عدالت دفاع از خود است.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، بررسی و مطالعه این شبهه‌ها و پاسخ‌گویی به آن‌ها را وظیفه اصحاب رسانه عنوان کرد و با بیان اینکه بیش از ۷۵ سال است که مردم فلسطین مورد ظلم و جنایت قرار می‌گیرند، ادامه داد: خبرنگاران باید با جهاد تبیین، یاری‌گر مردم و مظلومان باشند.

وی با اشاره به برنامه‌های هفته بسیج بیان کرد: امسال قرار است بزرگداشت این ایام را طی شکل تازه‌ای انجام دهیم و در این راستا ۱۱ قرارگاه و ۶ کارگروه تشکیل شده است.

سرهنگ محمودوند با اشاره به اینکه تمامی اهداف ما اعتلای بسیج بوده و تمام تلاش‌مان معرفی هر چه بهتر و بیشتر اقدامات آن به مردم است، اضافه کرد: برای همین در سه حوزه اصلی جهاد تبیین، جهاد خدمات رسانی و جهاد امیدرسانی برنامه‌ریزی داشته‌ایم و ضمن تشکیل کارگروه‌های مختلف، ۷۸۸ برنامه تدوین شده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان ادامه داد: این برنامه‌ها از دوشنبه ۲۹ آبان‌ماه جاری لغایت پنجم آذر با شعار محوری«بسیج، امید ملت ایران» در این سه سطح آغاز می شود.

وی با بیان اینکه ۳۲ برنامه محور و استانی و ۱۴۸ برنامه در سطح اقشار و مقاومت‌های بسیج اجرا می‌شود، گفت: همچنین ۶۰۸ برنامه در حوزه نواحی و شهرستان‌ها برگزار می شود.

سرهنگ محمودوند از برگزاری همایش اقتدار با حضور عظیم بسیجیان در سوم آذرماه جاری خبر داد و ضمن اشاره به برخی برنامه‌ها اظهارداشت: افتتاح پروژه‌های اقتصاد مقاومتی، همایش ۲۰۰۰ نفری عشایری در حمایت از مردم غزه، توزیع بسته‌های معیشتی، راه‌اندازی پایگاه‌های بسیج، تجلیل از بانوان بسیجی رویدادساز، برگزاری اردوی راهیان نور و پیشرفت، افتتاح مراکز مشاوره در کوهدشت و دورود، تجلیل از قهرمانان مسابقات جهانی و مدال‌آوران استان و… از جمله برنامه‌هایی است که طی این هفته برگزار می شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=30213

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.