• امروز : جمعه, ۸ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 27 February - 2026

آزادی ۲۰ زندانی جرائم غیرعمد در لرستان توسط بازیکنان تیم ملی فوتبال

  • کد خبر : 24536
  • 02 دی 1401 - 16:26
آزادی ۲۰ زندانی جرائم غیرعمد در لرستان توسط بازیکنان تیم ملی فوتبال
مسئول ستاد دیه لرستان گفت: بازیکنان تیم ملی فوتبال به مناسبت شب یلدا ۲۰ زندانی جرائم غیرعمد را در این استان آزاد کردند.

به گزارش خبر افلاک ، توکل شاکرمی اظهار داشت: به مناسبت شب یلدا و با  کمک مالی بازیکنان تیم ملی کشور ۲۰ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد استان لرستان آزاد شدند. 

وی افزود: میزان بدهی  زندانیان بدهکار مالی در جرائم غیر عمد و محبوس در زندان های استان حدود هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بود که با پیگیری های انجام شده حدود چهار و نیم میلیارد تومان از این مبلغ  از طریق رایزنی با شکات، گذشت و مصالحه انجام شد.

مسئول ستاد دیه لرستان عنوان کرد: پرداخت مبلغ بدهی زندانیان غیر عمد استان توسط فوتبالیست های تیم ملی کشور و با پیگیری‌های وحید امیری و علیرضا بیرانوند از فوتبالیست های هم استانی و محبوب تیم ملی جمع آوری شده است.

وی بیان کرد: فوتبالیست‌های تیم ملی قبل از بازی های تیم فوتبال کشور در جام جهانی قطر نیت کرده بودند که پس از برگشت از این بازی‌ها در امور خیر از جمله آزادی زندانیان شرکت کنند که   بخشی از پاداش هایشان در بازی های جام جهانی را به آزادی زندانیان استان لرستان اختصاص دادند.

شاکرمی گفت: از تعداد  20 نفر  زندانیان بدهکار مالی در جرائم غیر عمد  که  آزاد شدند ۲ نفر زن و ۱۸ نفر مرد  بودند .

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=24536
  • منبع : خبرگزاری تسنیم

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.