• امروز : جمعه, ۸ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 27 February - 2026
نماینده ولی فقیه در لرستان:

جنایات منافقین در حادثه هفتم تیرماه بازگو و تبیین شود

  • کد خبر : 21597
  • 30 خرداد 1401 - 9:24
جنایات منافقین در حادثه هفتم تیرماه بازگو و تبیین شود
حجت الاسلام شاهرخی گفت: جنایات منافقین در حادثه هفتم تیرماه بازگو و تبیین شود.

به گزارش خبرافلاک ، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در جلسه ستاد گرامیداشت شهدای هفتم تیر اظهار داشت: فضایی که در هفت تیر ۱۳۶۰ منافقین ایجاد کردند فضایی از دروغ پراکنی و فتنه بود که در این حادثه عزیزانی به شهادت نائل آمدند.

وی افزود: شهید فخرالدین رحیمی در نوع خود و جهاد و مبارزه بی نظیر بود، ایشان حقایق را که بعدا عموم مردم مطلع می شدند، از قبل متوجه می شد و تلاش می کرد تا حقایقی را برای مردم بیان کند، فردی تیزبین بود و در طول حیات خود توانست خدمات زیادی را ارائه دهد.

نماینده ولی فقیه در لرستان تصریح کرد: از این حادثه باید درس بگیریم که گاهی آنقدر فضا غبارآلود می شود که هیچ راهی برای این که حق مسیر خود را باز کند، جز شهادت نیست و باید با جهاد تبیین با همین مشکلاتی که مردم با آن روبرو هستند به گونه ای اقدام کرد که زمینه برای دشمنان فراهم نشود.

حجت الاسلام شاهرخی گفت: در این هفته نمایشگاهی از جنایات منافقین با همه دستگاه های مرتبط به مدت چند روز برپا شود، همچنین نشستی با موضوع حقوق بشر آمریکایی برگزار گردد و این جنایتها از ابعاد مختلف بررسی و بازگو شود.

وی با اشاره به تبلیغات شهری بیان کرد: در سر چهار راه ها تابلوی تبلیغاتی وجود دارد که در طول سال مدت زمانی به صورت پراکنده و در مناسبتها اقدام به تبلیغات و بیان همین مناسبتها نماید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=21597
  • منبع : سفیر افلاک

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.