• امروز : جمعه, ۸ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 27 February - 2026

بیشتر نقاط استان لرستان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند

  • کد خبر : 18651
  • 01 اسفند 1400 - 10:14
بیشتر نقاط استان لرستان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند
استاندار لرستان گفت: بیشتر نقاط استان لرستان به جز یک شهرستان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.

به گزارش خبر افلاک ، به گفته فرهاد زیویار استاندار لرستان در هفته‌ای که گذشت وضعیت مرگ بر اثر کرونا در استان کمی افزایش داشت که همین موضوع ضرورت استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را دوچندان می‌کند.
زیویار گفت: در بحث واکسیناسیون عمومی و به منظور افزایش سطح ایمنی در جامعه و کنترل شرایط کنونی بسیار مهم است که هم استانی‌های محترم اهتمام ویژه داشته باشند.
وی می گوید: طبق گزارش واصله در زمینه واکسیناسیون عمومی، تاکنون حدود ۸۸/۳ دوز اول، ۷۷/۶ دوز دوم و ۲۹/۷ دوز سوم واکسن در استان تزریق شده است.
استاندار لرستان گفت: در مقطع کنونی توجه به قشر کسبه با توجه به قرار داشتن در ایام پایانی سال و لزوم دائر بودن کسب و کار و از طرفی کیفیت آموزش دانش آموزان به دلیل در پیش بودن تعطیلات نوروز اهمیت پیدا می‌کند، از این رو بسیار مهم است، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برای جلوگیری از ایجاد مشکل در این دو مورد، در دستور کار قرار گیرد.
زیویار می گوید: در صورت بهبود شرایط در استان به لحاظ وضعیت بیماری کرونا، هفته‌های آتی موضوع ارائه آموزش‌ها در مدارس به صورت حضوری در برنامه خواهد بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=18651
  • منبع : خبرنگاران جوان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.