به گزارش خبر افلاک ، رئیس ستاد انتخابات لرستان گفت: تبلیغات نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان از ساعت ۷ صبح امروز آغاز و تا ساعت ۷ صبح روز ۲۷ خرداد ماه ادامه دارد.
او افزود: داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا با توجه به شرایط کرونایی فعالیتهای تبلیغاتی خود را با رعایت شیوه نامه های بهداشتی انجام دهند.
جعفر طولابی فرماندار خرم آباد اظهار داشت: بررسیهای لازم در این مدت برای تایید صلاحیت نهایی نامزدهای شوراها انجام شد و در نهایت ۲۵۰ نامزد در شهرستان خرم آباد تایید صلاحیت شدند.
او افزود: از این تعداد ۲۰۱ نفر از خرم آباد، ۲۱ نفر از سپیددشت، ۱۳ نفر از بیرانشهر و ۱۴ نفر از زاغه تایید صلاحیت شدند.
فرماندار خرم آباد تصریح کرد: فعالیت تبلیغاتی شوراها از ۲۰ خرداد ماه آغاز میشود و تا ۲۴ ساعت قبل از انتخابات ادامه دارد که فعالیتهای تبلیغاتی باید طبق قوانین و مقررات باشد.
طولابی با اشاره به شعب اخذ رای گفت: در شهرستان خرم آباد ۴۱۷ شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده که نسبت به انتخابات قبلی ۱۱۶ شعبه در راستای رفاه مردم و دستورالعملهای کرونا افزایش یافته است.
او بیان کرد: تلاش شده تا همه مناطق پوشش داده شود و برخی از مکانها دو شعبهای هستند و همه تمهیدات لازم برای برگزاری پرشور و سالم فراهم شده است.
انتهای پیام/










