• امروز : جمعه, ۸ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 27 February - 2026

آزمون: قول داده بودم اشک بحرینی‌ها را در بیاورم / من امروز به آن‌ها خندیدم

  • کد خبر : 11119
  • 18 خرداد 1400 - 7:49
آزمون: قول داده بودم اشک بحرینی‌ها را در بیاورم / من امروز به آن‌ها خندیدم
سردار آزمون در رابطه با شکست دادن تیم ملی بحرین توضیحاتی داد.

به گزارش خبر افلاک ، مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص دیدار مقابل تیم ملی بحرین اظهار کرد: این برد برای مردم کشورم ایران است. کسی که به کشورم توهین کند را فراموش نمی‌کنم و به خودم قول دادم، تمام تمرکزم را برای این بازی بگذارم. خوشحالم که بحرین را شکست دادیم. آن‌ها در این زمین به ایران توهین کردند و من هم در این رابطه به خودم قول داده بودم اشکشان را در بیاورم و ۲ گل وارد دروازه بحرین کردم.

آزمون ادامه داد: در دیدار رفت آن‌ها به سرود ملی کشورم ایران خندیدند، اما من امروز به آن‌ها خندیدم. کاری کردم بغض در گلویشان جمع شود. من به این تیم ملی افتخار می‌کنم؛ زیرا تیم ملی ایران بسیار منظم است. مهدی طارمی یکی از بازیکنان با استعداد آسیا است. من و مهدی طارمی هم را خوب می‌شناسیم و خیلی خوشحالم که کنار او بازی می‌کنم.


بیشتر بخوانید


مهاجم تیم ملی کشورمان در پایان افزود: حالا تمام تمرکزمان روی بازی با عراق است و برای رویارویی با عراقی‌ها بهانه‌ای به نام زمین نداریم. در تمرینات شاداب هستیم. تعویض‌های اسکوچیچ فوق العاده بود و من و احسان حاج صفی به بچه‌ها قول این را دادیم که باید بحرین را شکست دهیم. خدا را شکر می‌کنم که تیم بزرگ بحرین را به آسانی بردیم و دل ۸۰ میلیون ایرانی را شاد کردیم. وظیفه ما این است که از پرچم ایران در ورزش دفاع کنیم. ان شاءالله در بازی‌های آینده بیشتر می‌درخشیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=11119
  • منبع : خبرنگاران جوان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.