• امروز : شنبه, ۹ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 28 February - 2026

رئیسی: جوانان مهم‌ترین منابع کشور ما هستند / با بیش از ۱۰ اندیشکده برای تدوین برنامه‌های جامع همکاری داریم

  • کد خبر : 10696
  • 08 خرداد 1400 - 7:43
رئیسی: جوانان مهم‌ترین منابع کشور ما هستند / با بیش از ۱۰ اندیشکده برای تدوین برنامه‌های جامع همکاری داریم
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برای بخش‌های مختلف کشور برنامه دارم و بیش از ۱۰ اندیشکده با ما در جهت ارائه برنامه جامع در حوزه‌های مختلف همکاری دارند.

به گزارش خبر افلاک حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از حضور در صدای جمهوری اسلامی ایران و ضبط برنامه تبلیغاتی خود در رادیو جوان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جوانان مهم‌ترین منابع کشور ما هستند و باید مسئله ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان را باید مورد توجه قرار داد.

وی ادامه داد: جوانان عزیز بیایید و سرنوشت خود را خودتان رقم بزنید، اگر از وضعیت فعلی گله‌مند هستید نباید انتقام این دولت را از دولتِ آینده بگیرید. جوانان عزیز با یک دنیا امید به آینده بسیار روشن  حتما در انتخابات شرکت کنید.

رئیسی اظهار کرد: حضور در انتخابات به ویژه از سوی جوانان حتما می‌تواند آینده بسیار روشن  و درخشان را در مسائل اقتصادی، رونق تولید، ایجاد اشتغال، استقلال اقتصادی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رقم بزند و در آن موثر باشد.

وی ادامه داد: با نیروی جوان کارآمد تحصیل کرده می توان تولید را فعال کرد و اقتصاد را به حرکت درآورد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabareaflak.ir/?p=10696
  • منبع : خبرنگاران جوان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.