به گزارش خبرافلاک، احسان جهانبخش شامگاه یکشنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه افلاک با اشاره به حضور ۱۰هزارجهادگر لرستانی در رزمایش سراسری جهادگران فاطمی۳ اظهارداشت: طبق سامانه ملی اطلس در استان ۳۱ هزار نفر جهادگر در قالب ۲۹۰۰ گروه جهادی با تخصص های مختلف سازماندهی شده اند که لرستان از این حیث رتبه سوم تعداد جهادگران کشور را دارد.
وی افزود: بعد از رزمایش سراسری جهادگران فاطمی «طرح آبخیز تا جالیز» باحضور سردار آبرومند؛ جانشین قرارگاه امام حسن(ع) و مسئولین دستگاه های اجرایی مرتبط در استان عملیاتی می شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی لرستان با اشاره به پروژه سه ساله جهاد آبرسانی عنوان کرد: برای اوایل تابستان تعداد زیادی از این پروژه ها با پیشرفت فیزیکی۷۰ تا ۸۵ درصد به بهره برداری می رسند.
جهانبخش تصریح کرد: ۹۰۰ صندوق قرضالحسنه با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیاردتومان در استان لرستان وجود دارد که جمعیت ۳۰ هزار نفری را پوشش می دهد.
وی با اشاره به تسهیلات ۳۵۰ میلیاردی دولت به صندوق های بسیج سازندگی گفت: تاکنون حدود یک سوم اعتبار دریافت شده و امیدواریم با همراهی بانک ها باقی مانده اعتبارات هم جذب شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی لرستان بیان کرد: نمایشگاه دائمی عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی با حضور سردار سلیمانی؛ رئیس سازمان بسیج مستضعفین و سردار زهرایی؛ رئیس سازمان بسیج سازندگی در اختتامیه رزمایش جهادگران فاطمی ۳ کلنگ زنی می شود.
جهانبخش عنوان کرد: در نمایشگاه های اقتصادمقاومتی محصولات بومی بسیجیان کارآفرینی که با آورده کم و با همت و پشتکار اشتغالزایی داشته اند، مستقر میشوند.
انتهای پیام/
Thursday, 8 June , 2023