سرپرست تیم کاوش محوطه باستانی مناره آجری خرم‌آباد با اشاره به کاوش نخست در این محوطه گفت: لایه‌هایی دست‌نخورده از شهر قدیم شاپورخواست نمایان شده است.

به گزارش خبر افلاک ، پوریا خدیش ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه لایه‌های دست‌نخورده شهر قدیمی شاپورخواست خرم‌آباد در جریان کاوش این محوطه نمایان شده است، اظهار داشت: این لایه‌ها در برداشت نخست از کاوش به‌شکل یک معماری فاقد اهمیت و شامل آخرین دوره استقرار نمایان شده است.

وی با اشاره به اینکه چندین سنگ‌قبر و بقایای متلاشی‌شده از اجساد انسانی مربوط به یک گورستان قدیمی و تعدادی کوره خانگی نیز در کاوش‌ها به‌دست‌آمده است، افزود: برنامه میدانی و کاوش باستان‌شناسی در این محوطه تا دو ماه دیگر ادامه دارد.

سرپرست تیم کاوش محوطه باستانی مناره آجری خرم‌آباد عنوان کرد: تمرکز در عملیات کاوش بر شناخت انواع کاربری‌ها و دوره‌های استقراری موجود در منطقه و ارتباط آن با معماری قرون گذشته است.

وی بیان کرد: شهر شاپورخواست در قرن‌های چهارم، پنجم و ششم هجری هم‌زمان با دوره شکوفایی خود آثار معماری پرکار و گسترده‌ای داشته و احتمالاً بقایای آن در میدان امام حسین (ع) و قاضی‌آباد کنونی گسترده شده است.

خدیش با بیان اینکه در مطالعات اخیر تلاش ما بررسی چهار گمانه وسعت ۴۰۰ مترمربع است، عنوان کرد: این کاوش‌ها با تخصیص اعتبار کافی هرچه سریع‌تر به سرانجام می‌رسد و پس‌ازاین کاوش‌ها مطالعات مربوط به استقرار دوره‌های پیش از اسلام نیز در این منطقه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : خبرگزاری تسنیم