استاندار لرستان میانگین اقدامات انجام شده کمیته‌های ۲۲ گانه کنگره ملی ۶۵۴۴ شهید لرستان را ۷۰ درصد خواند و گفت: در فرصت باقی‌مانده برای تحقق ۱۰۰ درصدی پروژه‌ها تلاش خواهیم کرد.

به گزارش خبر افلاک ، فرهاد زیویار در دهمین جلسه ستاد کنگره ملی ۶۵۴۴ شهید لرستان، اظهار کرد: کنگره شهدا ظرفیت و فرصتی اساسی برای جهاد تبیین است، جهاد تبیینی که می‌‌تواند نقش‌آفرینی‌های سرمایه‌های انسانی کشور و استان را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: اگر امروز نامی از ایران و لرستان وجود دارد به خاطر وجود انسان‌هایی است که موجب ماندگاری این مرز و بوم شده‌اند و قطعا شهدا از جمله این شخصیت‌ها هستند.

استاندار لرستان فداکردن جان را وجه شاخص شهدا عنوان و تصریح کرد: کنگره ظرفیتی است برای معرفی استعدادها و سرمایه‌های انسانی که در ماندگاری و زنده ماندن تاریخ کشور نقش آفرینی کردند.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌های خوبی از سوی دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری کنگره صورت گرفته، افزود: تقریبا ۲ ماه تا زمان عرضه فعالیت‌ها در پیشگاه مقام معظم رهبری باقی مانده و از اکنون شمارش معکوس را آغاز کرده‌ایم.

زیویار، میانگین اقدامات انجام شده کمیته‌های ۲۲ گانه کنگره ملی ۶۵۴۴ شهید لرستان را ۷۰ درصد خواند و افزود: در فرصت باقی‌مانده برای تحقق ۱۰۰ درصدی پروژه‌ها تلاش خواهیم کرد.

پایان پیام/

  • منبع خبر : خبرگزاری فارس