سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنائی لرستان گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۸ هزار نوآموز و کلاس اولی در استان سنجش شوند.

بهزاد صالحی راد در گفت‌وگو با خبرافلاک، از آغاز طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه، خبر داد و گفت: این طرح از امروز آغاز و تا بیستم اسفندماه سال جاری ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۸ هزار نوآموز و کلاس اولی در استان سنجش شوند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنائی لرستان با اشاره به وجود ۲۵ پایگاه ثابت و سیار برای انجام طرح سنجش، افزود: ۱۲ پایگاه سیار و ۱۳ پایگاه ثابت در سراسر استان کار سنجش نوآموزان را انجام می‌دهند.

صالحی راد با بیان اینکه ثبت‌نام به صورت اینترنتی بوده و نیاز به مراجعه حضوری نیست، گفت: پس از ثبت‌نام و پرداخت ۶۰ هزار تومان هزینه، تاریخ و ساعت مراجعه نوآموز به پایگاه سنجش به والدین اعلام می‌شود.

وی تصریح کرد: کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها از نظر بینایی، شنوایی، گفتاری، حسی حرکتی و مشکلات ذهنی سنجش می‌شوند.

صالحی راد با بیان اینکه هر ساله سنجش نوآموزان در فصل تابستان صورت می‌گرفت، افزود: امسال این فرایند با هدف پوشش حداکثری تغییر کرده و به فصل زمستان موکول شده است.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : خبر افلاک