دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی لرستان گفت: استفاده از نیروهای جوان خلاق، توانمند و تحصیلکرده کف میدان در سطوح مختلف دستگاه‌ها مطالبه جریان‌های انقلابی است.

به گزارش خبر افلاک ، نادر بازگیر در دیدار با فرماندار جدید سلسله این انتصاب را تبریک گفت و عنوان کرد: حضور یک نیروی جوان گام دوم انقلاب و پای کار در فرمانداری سلسله قطعا می‌تواند به توسعه این شهرستان کمک کند. 

وی در ادامه افزود: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی به عنوان مشاور در کنار دولت قرار دارد و با توجه به وجود نیروهای تحصیلکرده و صاحب فکر و توانمند در شهرستان سلسله نیز می‌تواند در باب مشاوره به مدیران این شهرستان کمک کند. 

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی لرستان گفت: شورای ائتلاف متشکل از اقشار مختلف جامعه از جمله دانشگاهیان، بازاریان، دانشجویان، جوانان و … است و در ایام مختلف سال برنامه‌های متنوعی مد نظر دارد. 

وی در ادامه بر استفاده از نیروهای انقلابی کف میدان و دلسوز انقلاب و مردم تاکید کرد و یادآور شد: استفاده از جوانان تحصیلکرده و خلاق و دلسوز کف میدان در سطوح مختلف از مطالباتی است که امیدواریم مورد توجه قرار گیرد. 

بازگیر گفت: ما هرگز بدنبال تحمیل افرادی خاص برای تصدی مناصب مدیریتی نیستیم و در واقع آنچه مهم بوده توجه به شاخص‌های مهم و مورد توجه مردم در انتصابات است بگونه‌ای که در رفع دغدغه مردم موثر و تاثیرگذار و رضایت جامعه را به همراه داشته باشد. 

وی تاکید کرد: انتظار داریم در انتصابات از همه جریان‌ها و ظرفیت‌های انقلابی در سطح شهرستان استفاده شود.

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب لرستان در ادامه بیان داشت: توجه به مطالبات اقتصادی و عمرانی مردم سلسله از موضوعاتی است که با حضور فرماندار جدید و کمک مجموعه دولت امیدواریم شاهد رفع آنها باشیم.

پایان پیام/

  • منبع خبر : خبرگزاری فارس