رئیس ستاد عتبات عالیات لرستان گفت: موکب راه زینب در لرستان تنها موکبی است که یک خانم آن را مدیریت می‌کند و اکنون نیز درسالروز شهادت شهید سلیمانی در کرمان درحال خدمات‌دهی است، همچنین موکب دیگر از لرستان که درحال حاضر به زایران حاج قاسم در کرمان خدمت می‌کند.

به گزارش خبر افلاک ، اصغر حقی‌پور در جلسه گرامی‌داشت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و جلسه عتبات عالیات این شهرستان، یاد و خاطره شهیدسلیمانی را گرامی داشت و با تبریک و تسلیت این روز، اظهار کرد: مکتب حاج قاسم امروز جهانی شده و به آرزوی خود که شهادت بود، رسید و امید است پرچم سردار سلیمانی به عنوان بنیان‌گذار ستاد بازسازی عتبات‌عالیات هیچ‌ وقت از دست این ستاد به زمین نیفتد.

وی افزود: وضعیت تغییر و تحول اساسی و گسترش بسیار زیاد حرم‌های مطهر اهل‌بیت(ع)، با تشکیل ستاد عتبات عالیات، به همت سردار حاج قاسم سلیمانی، اکنون قابل قیاس با گذشته نیست.

رییس ستاد عتبات‌ عالیات لرستان گفت: شخصیت و اخلاص حاج قاسم سلیمانی از هر نظر و در هر حوزه برای همه ما بارز‌ترین و کامل‌ترین الگو است و نوکری اهل‌بیت(ع)، به ویژه در پیاده‌روی اربعین حسینی توفیقی از سوی پروردگار است که نصیب هر کسی نمی‌شود و گام برداشتن در این راه موجب افتخار است.

وی افزود: مواکب در عراق چندین سال پیش در شرایط نبود امنیت و فقر و گرسنگی با عنایت امام زمان(عج)، به لطف امام حسین(ع) و به همت شهید سلیمانی برپا شدند و در این شرایط اتفاق ناگواری نیز رخ نداد و همه‌ ساله در حال گسترش هستند.

حقی‌پور یادآور شد: مواکب از سوی شهید حاج قاسم سلیمانی در اختیار ستاد عتبات عالیات گذاشته شده و ستاد اربعین زیر نظر وزیر کشور و معاون سیاسی امنیتی وی و مسوول ستاد با ۱۷ کمیته از جمله کمیته اسکان، تغذیه و کمکهای مردمی می‌باشد، که شامل مواکب می‌شود و اصل کار، به واسطه در دید مردم بودن نیز همین است.

وی افزود: ستاد عتبات‌ عالیات براساس دستورالعمل، در خدمات‌دهی به مردم عمل می‌کند و بر این اساس موکبی که می‌خواهد تشکیل شود باید خود آورده داشته باشد و ستاد از مردم چیزی جمع‌آوری نمی‌کند، بنابراین کسی که توان و دارایی دارد می‌تواند با انجام یک‌سری مقدمات مربوطه برای برپایی موکب اقدام کند.

رییس ستاد عتبات عالیات لرستان گفت: مواکب تنها در ماه‌های محرم و صفر می‌توانند از مشارکت‌های مردمی برای کمک استفاده کنند و در سایر روزها باید با عتبات عالیات در جهت ساخت و ساز حرم‌های مطهر هم‌کاری داشته و این ستاد نیز با ساز و کاری که دارد کار خود را با شفاف‌سازی مالی انجام می‌دهد.

وی افزود: بر اساس دستورالعمل، ستاد عتبات عالیات حدود چهار ماه قبل از پیاده‌روی اربعین عوامل مواکب آن با تلاش شبانه‌روزی آماده خدمات‌دهی می‌شوند و این ستاد با ۱۷۴ خودرو از جمله تریلر و کامیون در سطح استان آماده خدمات‌دهی می‌باشند.

حقی‌پور موکب‌های شهید شکارچی، پاعلم و آزادراه پل‌دختر را باعث افتخار دانست و یادآور شد: عوامل این موکب‌ها بدون هیچ توقعی عاشقانه به زائران حسینی خدمات ارائه می‌دهند.

وی افزود: موکبی در شهرستان مورد تایید ستاد عتبات دراستان قرار می‌گیرد که ابتدا مورد تایید مسئولان شهرستانی از جمله امام جمعه، فرماندار، فرمانده سپاه و رییس ستاد شهرستان باشد.

رییس ستاد عتبات عالیات لرستان گفت: بازرسانی به صورت محسوس و نامحسوس از استان و کشور برای بازرسی از جوانب امر و چگونگی خدمات‌دهی به مواکب مراجعه می‌کنند.

وی اخلاق‌مداری را از جمله مهمترین ضوابط عوامل مواکب دانست و افزود: هدف از برپایی موکب‌ها، ترویج دین و سیره اهل‌بیت(ع) است، پس خدمت‌گزاران در مواکب باید با مراجعه کنندگان و زائران هر چند بداخلاق با سعه‌صدر رفتار کنند.

حقی‌پور یادآور شد: ادغام موکب‌های ایرانی با مواکب عراقی یکی از خواسته‌های حاج قاسم سلیمانی بود و این مورد استقبال عراقی‌ها قرار گرفته که جا و مکان برای موکب ایرانی تعیین کنند و دراین زمینه هم‌کاری می‌کنند.

وی افزود: موکب راه زینب در لرستان تنها موکبی است که یک خانم آن را مدیریت می‌کند و اکنون نیز در سالروز شهادت شهید سلیمانی در کرمان درحال خدمات‌دهی است و همچنین موکب دیگر از لرستان که درحال حاضر به زایران حاج قاسم در کرمان خدمت می‌کند با مدیریت فردی به نام سجاد جودکی است.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : خبرگزاری فارس